Masterchef All Star'ın Şampiyonu Belli Oldu!

Masterchef All Star'ın Şampiyonu Belli Oldu!

Masterchef All Star'da zafer elde eden isim belli oldu! Finalde mücadele eden Tahsin ve Esra arasındaki yarışma, canlı yayınla izleyicilere aktarıldı. Şampiyonun kazanacağı ödül de netlik kazandı. İşte detaylar...

Masterchef All Star'da nefes kesen bir sezon sona erdi! Finalde kupayı kaldıran isim belirleniyor. Yarışmacılar, heyecan dolu bir canlı yayında imza tabağını hazırladı.

MASTERCHEF ALL STAR'DA KİM KAZANDI?

Bu özel an öncesinde yarışmacılar, Türk mutfağından ve uluslararası mutfaktan iki ayrı yemek yaparak yeteneklerini sergiledi. Masterchef All Star final gecesinde yaşananlar ise merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

Masterchef All Star'ın heyecan dolu geçen finalinde yarışmacılar ilk olarak Türk mutfağı menüsü için kıyasıya mücadele ettiler. Türk mutfağı menüsü için verilen 90 dakika süresince yarışmacılar becerilerini sergiledi.

İLK ETABIN KAZANANI BELLİ OLDU!

Sunum anı geldiğinde, şefler puanlarını açıkladı. Esra birinci etapta 22.5 puan alarak öne geçerken, Tahsin ise 21 puanla ikinci sırada yer aldı. Türk mutfağı menüsünün ardından ise ikinci etap olan uluslararası mutfak için yarışmacılara yine 90 dakika süre tanındı. Sonuçlar mühürlü zarflara koyuldu.

Masterchef All Star'ın nefes kesen finalinde ilk iki etap sonrasında başlayan canlı yayında, puanlar henüz belli olmadan önce şampiyonun kazanacağı ödül Somer şef tarafından duyuruldu. Yarışmanın birincisi, muhteşem bir ödül olan bir otomobilin sahibi olacak. 

İMZA TABAĞINDA HANGİ YARIŞMACI KAÇ PUAN ALDI?

Canlı yayında alınan puanlar sonunda Esra 44.5, Tahsin ise 42.5 puanla tamamladı.

İmza tabaklarını hazırlayan yarışmacılar, canlı yayında şeflere tabaklarını sundu. Somer şef, "İki yarışmacımızdan da finale yakışır iki tabak geldi" dedi ve şefler, son değerlendirmelerini yaptı.

ŞAMPİYON KİM OLDU?

2024 All Star'ın şampiyonu, mücadele dolu finalde üstün performans sergileyen Esra oldu. Heyecanla beklenen anın sonunda Esra, şampiyonluk unvanını elde eden yarışmacı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler