İnci Taneleri Dizisine Çılgın Teklif: “Dilber Evin Barkın Yok Mu?” Şarkısına Biçilen Değer

İnci Taneleri Dizisine Çılgın Teklif: “Dilber Evin Barkın Yok Mu?” Şarkısına Biçilen Değer

İnci Taneleri dizisi, büyük ses getirmeye devam ediyor. Çıktığı günden bu yana reytingleri alt üst dizi, pavyon sahneleriyle çok konuşuldu. Şimdi ise, dizideki bir şarkı için çılgın bi fiyat teklifi yapıldı. Peki şarkı satıldı mı?

Kanal D’de izleyici ile buluşan İnci Taneleri dizisi, henüz yayın hayatına başlamadan büyük ses getirmişti. Fragmanı ile beraber milyonlarca izlenen yapım, izleyici tarafından çok beğenildi.

Dizi bölümleri yayınlanmasıyla beraber ilgi daha da arttı. Perşembe günleri akşam kuşağında yer alan dizi, reytingleri alt üst etti. Dizideki “Dilber evin barkın yok mu?” şarkısı ise bir anda hit oldu. Erkal Sonel’in söylediği şarkı için milyonluk teklif yapıldı.

ŞARKIYA 1 MİLYON LİRALIK TEKLİF

İnci Taneleri dizisinde en çok pavyon sahneleri gündem oluyor. Hatta sosyal medyanın da gündemine düşen görüntüler dikkat çekiyor. Dizi ile birlikte şöhret olan başka şey ise "Dilber evin barkın yok mu?" şarkısı oldu.

Şarkıya 1 milyon liralık teklif gelse de yapımcı bunu kabul etmedi. Erkal Sonel’in söylediği şarkı, yapımcının ambargo koymasıyla reddedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler