Her Satırı Kan Dondurdu! 10 Öğrenciyi İstismar Etti: Bakanlık Devreye Girdi!

Her Satırı Kan Dondurdu! 10 Öğrenciyi İstismar Etti: Bakanlık Devreye Girdi!

Antalya'nın Alanya ilçesindeki özel bir yurtta dehşet verici bir olay yaşandı. 21 yaşındaki eğitmen G.R.U., 10 erkek öğrenciye yönelik 5 istismar vakasına karıştıktan sonra şikayet üzerine serbest bırakılmıştı. Bakanlık devreye girdi.

Alanya'daki özel bir yurtta gerçekleşen dehşet verici olayda görevli eğitmen G.R.U., geçen yıl 14 yaş altındaki 5 erkek öğrenciye cinsel istismar iddialarıyla şikayet edilmişti. Öğrenci velileri ise durumu yurt yönetimine iletti. Yurt yönetiminden alınan yanıtta eğitmenin artık yurtta çalışmadığı belirtildi.

cgjzaadcmkk6wlv9ay6kra.jpg

SERBEST BIRAKILMIŞTI, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI DEVREYE GİRDİ

Şikayet sonrası eğitmen ifadeye çağrıldı ve serbest bırakıldı. 21 yaşındaki eğitmen G.R.U hakkında dosya kapanmak üzereyken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, suç duyurusunda bulundu. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile G.R.U.'nun 21 Kasım 2023'te yeniden gözaltına alındığı belirtildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.R.U., tutuklandı.

DEHŞET VERİCİ İSTİSMAR DAVASINDA SOK GELİŞME!

Alanya'da özel yurttaki kapsamlı soruşturmada G.R.U.'nun 10 çocuğa cinsel istismar ve ağır şiddet uyguladığını ortaya koyarak dehşet verici bir tabloyu gün yüzüne çıkardı. İfadeler, mağduriyet yaşayan 10 çocuğun yaşadığı cinsel istismarın yanı sıra eğitmenin küçük yaşta olan öğrencilere ağır dayak ve şiddet uyguladığını açığa çıkardı.

G.R.U. hakkında açılan davada, 9 öğrenciye yönelik 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel istismar', 'çocuğa karşı cinsel taciz', 'çocuğa müstehcen içerikli materyaller vermek ya da bunları göstermek', 1 öğrenciye yönelik ise 'nitelikli cinsel istismar' suçlamalarıyla toplamda 94 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından iddianame kabul edildi.

İDDİANAMEDE YER ALAN İFADELER KAN DONDURDU

İddianamede yer alan bilgilere göre, öğrencilerin ifadeleri de dikkat çekici. Bazı öğrenciler, G.R.U.'nun özel bölgelerine dokunma, müstehcen tekliflerde bulunma, cinsel çağrışım uyandırabilecek oyunlar oynatma, fiziksel şiddet uygulama gibi iddialarda bulundu. Ayrıca, müstehcen içerikli videolar izletme ve bazı öğrencileri 'karı-koca' şeklinde eşleştirme gibi suçlamalar da var. Bir öğrenci ise G.R.U.'nun kendisini yatakhaneye götürdüğünü ve kimse duymasın diye elektrik süpürgesini açarak istismarda bulunduğunu ifade etti.

CEP TELEFONUNDA ŞOK EDİCİ BULGULAR ORTAYA ÇIKTI

G.R.U.'nun cep telefonu incelemesinde ortaya çıkan bulgular kan dondurdu. İncelemede, müstehcen içerikli internet sitelerine girilmesi, sosyal medya gruplarına üyelik, müstehcen görüntülerin kaydedilmesi, ifşa videolarının paylaşılması gibi suçlamalar bulunuyor.

CEP TELEFONU KAYDIYLA DEŞİFRE OLDU

G.R.U.'nun öğrencilere uyguladığı şiddet, bir öğrencinin cep telefonu kaydıyla deşifre oldu. Görüntülerde G.R.U.'nun öğrencilere bağırıp vurduğu anlar ortaya çıktı.

Adının açıklanmasını istemeyen bir öğrenci velisi, olayı DHA'ya anlattı. Veli, "Oğlum, taciz olayını yeğenlerime anlatmış. Biz de o gün öğrendik. Beni binanın arka tarafına çektiler. 'Teyze bir şey söyleyeceğiz' dediler ve gerçeği açıkladılar. O anda beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Çocuklardan isimleri aldım, gerçekliğini öğrenmeye çalıştım. Sinirlenerek G.R.U.'yu aradım.

Hoca, 'Öyle bir şey yok' dedi. 5 dakika sonra yurda gittik. G.R.U. kaçmıştı. Oğlum bize olayların çok defa yaşandığını anlattı. Oğlum, G.R.U.'nun kendisine de cinsel ilişki teklif ettiğini ve kabul etmeyince çok kötü davrandığını söyledi. Dayak olayları da çıktı. Bir videoda dayak anı görülüyor. Normalde de geldiği günden beri bütün çocuklara dayak atıyormuş. Herkes dayak yiyormuş" ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler