Fenomen Selin Ciğerci, Canlı Yayında Kendisine Gülenleri Eleştirdi!

Fenomen Selin Ciğerci, Canlı Yayında Kendisine Gülenleri Eleştirdi!

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından canlı yayın programlarında sürekli gündem oluşturuyor. Magazin programlarında diğer fenomenlerde tartışılıyor. Mal varlıkların el koyulan ve zor günler yaşayan fenomenler ise, programlara karşı tepki gösterdi...

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından diğer fenomenlere karşı operasyonlar da sürüyor. Soruşturma altında olan önemli isimlerden biri de Selan Ciğerci.

Mal varlığına el konulan Selin Ciğerci zor günler yaşıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan “Aramızda Kalmasın” programında Selin Ciğerci üzerine Ali Eyüboğlu açıklama yaptı.

CİĞERCİ, YAYINA KATILARAK KARŞILIK VERDİ

Programın sunucusu olan Ali Eyüboğlu, “Ya pardon da ailesi çok zengin değil miydi? Bize öyle demediler mi yıllarca, çok ünlü bir iş insanı babası. Emekli maaşına kaldıysa bu ay bana yapılan zammı yollayabilirim” fadeleriyle Selin Ciğerci’ye yüklendi.

Ardından Ciğerci, programa katılarak, yanıt verdi ve şunları söyledi;

“Ali abi hayırdır böyle gülerek konuşuyorsun ya? Ailesi zengindir filan ben o yüzden üzüldüğümü söylemiyorum, komik komik çok ayıp senin senelerdir benle alıp veremediğin nedir abi ya?" dedi. Selin Ciğerci "Böyle şeyleri gülerek konuşmayın insanların içine dokunuyor. Ah almayın yalvarırım yeter artık ya.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler