Elon Musk’ın Gizli Bir Çocuğu Daha Olduğu Ortaya Çıktı

Elon Musk’ın Gizli Bir Çocuğu Daha Olduğu Ortaya Çıktı

Tesla, X ve SpaceX’in CEO’su olan Elon Musk, yeniden gündem oldu. Dünyaca ünlü milyarderin 12. çocuğu doğdu. Dha önce 11 çocuğu bulunan Musk, bir çocuk daha dünyaya getirdi.

Elon Musk'ın sessizce şirketlerinden birinde bir yöneticiden başka bir çocuğu daha oldu. Bloomberg Cuma günü, Neuralink'in özel proje direktörü Shivon Zilis'in bu yılın başlarında Musk'ın çocuklarından bir tane daha olduğunu ve konuya aşina olan insanlara atıfta bulunduğunu bildirdi.

Pazar günü, milyarder haberi yabancı basın tarafından da doğrulandı. Çocuğun kendisine yakın olanlar için "sır" olmadığı aktarıldı.

MUSK, 12. KEZ BABA OLDU

Tesla ve Neuralink kurucusu Elon Musk'ın bu yılın başlarında çalışanlarından biriyle bir çocuğu daha olduğu ortaya çıktı. Bloomberg'in bildirdiğine göre, Neuralink'in özel projelerinin başkanı Musk ve Shivon Zilis'in bu yılın başlarında birlikte üçüncü bir çocuğu oldu. İkisi zaten 2021'de doğmuş bir çift ikizi paylaşıyor.

Teknoloji milyarderi ayrıca çocukların adlarını "babalarının soyadını almak ve göbek adlarının bir parçası olarak annelerinin soyadını içerecek şekilde" değiştirmek için bir dilekçe sundu. Elon Musk'ın bilinen tam 12 çocuğu var: beşi ilk karısı yazar Justine Musk'tan, üçü müzisyen Grimes'tan  olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler