Dünyaca Ünlü Aktör Sutherland, 88 Yaşında Hayatını Kaybetti

Dünyaca Ünlü Aktör Sutherland, 88 Yaşında Hayatını Kaybetti

Sinema dünyasının yakından tanıdığı ünlü aktör Donald Sutherland, hayatını kaybetti. Ölüm haberi ile dünya sinema sektörü yasa boğuldu. 88 yaşında gözlerini hayata yuman efsane oyuncu, birçok yapımda yer almıştı.

Açlık Oyunları ve Don't Look Now gibi filmlerin yıldızı Kanadalı aktör Donald Sutherland, uzun süren bir hastalığı vardı. Daha fazla hastalığa dayanamayan aktör, 88 yaşında hayatını kaybetti. Aktörün oğlu Kiefer Sutherland ise şunları söyledi:

“Size üzüntüyle babam Donald Sutherland'ın vefat ettiğini söylüyorum. Kişisel olarak sinema tarihinin en önemli aktörlerinden biri olduğunu düşünüyorum. İyi, kötü ya da çirkin hiçbir rolden korkmadı. Yaptığı şeyi sevdi ve sevdiği şeyi yaptı ve kimse asla bundan fazlasını isteyemez. İyi yaşanmış bir hayat.”

ekran-resmi-2024-06-24-17-15-49.png

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU BİR İSİM

Sutherland, yarım yüzyıldan fazla süren kariyerinde adını altın harflerle yazdırdı. Efsane isim çok sayıda destek ve övgüyle karşılanmıştı. Mini dizi Salem's Lot'ta Sutherland'la birlikte rol alan aktör Rob Lowe, eski rol arkadaşını "en büyük aktörlerimizden biri" olarak nitelendirdi. Arkadaşı duylarını şu sözlerle açıkladı;

“Yıllar önce onunla çalışmak benim için bir onurdu ve onun karizmasını ve yeteneğini asla unutmayacağım.”

Kiefer'e Instagram mesajında ​​"Kalplerimiz senin için kırılıyor. Onu tanıdığım ve onunla çalıştığım için çok minnettarım. Sevgilerimizi gönderiyoruz” mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler