Doğu Demirkol 'O Ses Türkiye' Yılbaşı Özel Programından Çıkarıldı İddiası Gerçek mi? İşte Merak Edilenler...

Doğu Demirkol 'O Ses Türkiye' Yılbaşı Özel Programından Çıkarıldı İddiası Gerçek mi? İşte Merak Edilenler...

Acun Ilıcalı, "O Ses Türkiye" Yılbaşı Özel Programında Doğu Demirkol'u çıkardı! Ünlü komedyenin kaprisleri ve istekleri yüzünden kadro dışı bırakılan Demirkol, Ilıcalı'nın siniriyle karşılaştı.

Televizyon dünyasının önemli isimlerinden Acun Ilıcalı, "O Ses Türkiye Yılbaşı Özel" programında şok bir karara imza attı. Programın tanıtımlarında yer alan, ancak yayınlanan bölümde bulunmayan ünlü oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol'un, Ilıcalı'nın aldığı bir karar sonucu kadro dışı bırakıldığı iddia ediliyor. İşte detaylar...

ÜNLÜ KOMEDYENİN KAPRİSLERİ EKİBİ İSYAN ETTİRDİ

31 Aralık akşamı izleyicisiyle buluşan "O Ses Türkiye" programında reyting rekorları kırılırken, 27 Aralık Çarşamba günü çekimleri yapılan yarışmanın kadrosunda yer alacak isimler önceden duyurulmuştu. Ancak, duyurulara rağmen Doğu Demirkol'un ekranda görülmemesi dikkat çekti. Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre, ünlü oyuncu ve komedyenin "O Ses Türkiye"nin yılbaşı özel programından çıkarılma sebebi, kaprisleri ve istekleriyle tüm ekibi bıktırması olarak öne sürüldü.

ILICALI, ÜNLÜ KOMEDYENİ BİR DAHA HİÇBİR PROGRAMINA ÇAĞIRMAYACAK

Acun Ilıcalı'nın sinirlendiği ve bu sebeple Demirkol'un bulunduğu bölümleri çıkartarak yayına dahil etmediği belirtiliyor. Ayrıca, 54 yaşındaki televizyoncu Ilıcalı'nın, Doğu Demirkol'u bir daha hiçbir programına çağırmayacağı da iddia ediliyor.

Bu olay, ünlü komedyenin televizyon dünyasındaki geleceği ve kariyeri üzerinde soru işaretleri oluştururken, Acun Ilıcalı'nın ekibi adına aldığı radikal karar sosyal medyada destek buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler