Dilan - Engin Polat Çiftinin Lüks Araçlarına El Konuldu!

Dilan - Engin Polat Çiftinin Lüks Araçlarına El Konuldu!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ünlü iş adamı eşi Engin Polat dün gözaltına alınmıştı. Bugün Polat çiftinin lüks araçlarına el konuldu. İşte haberin detayları...

Son zamanlarda gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ünlü iş adamı eşi Engin Polat dün gözaltına alınmıştı. Engin Polat ve Dilan Polat'tan sonra bir gözaltı kararı da Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu'ya geldi. Polat çifti ve Sıla Doğu sağlık kontrolleri esnasında zorluk çıkardı. Ünlü iş adamı Engin Polat'ın rahat tavırları ve bacak bacak üstüne atması polis memurundan uyarı alırken Dilan Polat nezaretteyken cildi için D vitamini talep etti.

POLAT ÇİFTİNİN LÜKS ARAÇLARINA EL KONULDU 

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve iş adamı  Engin Polat'ın bugün arabalarına el konuldu. İstanbul Çekmeköy'deki villalarının önünde bulunan kırmızı Ferrari ile Mercedes G kasa cip de dahil olmak üzere bütün  lüks arabalara polis tarafından el kondu.

LÜKS ARABALARI İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YERLEŞKESİNE GÖTÜRÜLDÜ

Dün gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ünlü iş adamı eşi Engin Polat hakkında flaş bir karara imza atıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından Dilan Polat ve Engin Polat'a ait olan bütün lüks araçlara el koydu. Lüks araçlar Çekmeköy'deki villadan İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine getirildi.

902900.webp

dilan-polat-1698462252.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler