Demet Akalın, Dilan Polat Hakkında İlk Kez Konuştu

Demet Akalın, Dilan Polat Hakkında İlk Kez Konuştu

Sanatçı Demet Akalın eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında ilk kez açıklama yaptı. İşte haberin detayları...

Sanatçı Demet Akalın eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında ilk kez açıklama yaptı. Demet Akalın son zamanlarda gündemden düşmeyen ve dün eşi Engin Polat ile gözaltına alınan Dilan Polat hakkında ilk kez konuştu.Sanatçı Demet Akalın eski çalışanı Dilan Polat hakkında 'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'da konuştu.

''DİLAN BÖYLE BİR KIZ DEĞİLDİ''

Sanatçı Demet Akalın yeni programı  'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım' programında eski çalışanı Dilan Polat hakkında ilk kez açıklama yaptı. Demet Akalın:
“2017 yılında Esra Balamir getirmişti bana Dilan Polat'ı. Fotoğraflar çekmesi için. Gülşen'e götürmüştüm onun oğlunun fotoğraflarını çeksin diye. Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi.” ifadelerini kullandı.

''BENİMLE BARIŞMAK İSTEDİ, BEN ORALI OLMADIM''

''Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım. Bu parayla falan alakalı şeyler değil... Benimle ve Hira’yla dalga geçen videolar yaptı, benim için orada bitti, sayfa kapandı. Benimle barışmak istedi, ben oralı olmadım. Bir aydır dehşetle izliyorum. Sabah onu o halde izleyince inan üzüldüm!” dedi.

sir-perdesi-aralaniyor-demet-akalin-dilan-polat-hakkinda-bildiklerini-ilk-kez-anlatti.webp

65435d9986b24a6508bf3708.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler