Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak Boşanıyor mu?

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak Boşanıyor mu?

Gözde çiftin boşanma iddiaları gerçek mi? Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti, 8 yıllık evliliğini noktalama kararı mı aldı? Çiftin geçtiğimiz günlerde ayrılacağına dair iddialar doğru mu?İşte tüm detaylar...

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, 2015 senesinde dünyaevine girmişti. Herkesin hayranlıkla baktığı gözde çiftin boşanma iddiaları gündemde. 8 yıl önce nikah masasına oturan çiftin, Okan Ali isminde bir de oğulları bulunuyor. Çiftin ayrılacağı iddiaları gündeme geldiğinde terapiste gitme kararı aldıklarına dair söylentiler bulunuyordu. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çiftinin evliliklerini kurtarmak için terapiste gittikleri iddia edilmişti ve buna rağmen yollarını ayırma kararı aldıkları ise iddialar arasında bulunuyor. Boşanmamak için çok denedikleri fakat ayrılma kararı aldıklarına dair söylentiler dolaşmaya devam ediyor.

Ceyda Düvenci ilk evliliği olan Kaan Girgin’le 2000 yılında evlenmişti. Birçok dizide birlikte rol alan sanatçı, 2 yıl aradan sonra ayrılmıştı. 2008 yılında ise Engin Akgün ile nikah masasına oturmuş ve bu evliliğinden Melisa isimli bir kızı dünyaya gelmişti. Bülent Şakrak ise ilk evliliğini 2006 yılında Özge Borak ile yapmış ve 2010 senesinde ayrılmıştı. 2015 senesinde evlendiği Ceyda Düvenci ile evlenerek mutlu bir aile tablosu çizmiş ve herkesin gıptayla baktığı örnek bir çift olmayı başarmıştı. Ayrılık iddialarına karşı çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler