Cem Yılmaz'ın Yeni Aşkı Necla Karahalil

Cem Yılmaz'ın Yeni Aşkı Necla Karahalil

Cem Yılmaz, Necla Karahalil'le ilişkisini sosyal medyada duyurdu. Yaş farkıyla dikkat çeken çift, magazin gündemine oturdu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından bir kadın ayakkabısı fotoğrafı paylaşarak merak uyandırmıştı. Ayakkabının sahibi ise Necla Karahalil çıktı ve Yılmaz yeni aşkını ilan etti. Ancak aralarındaki yaş farkı dikkat çekti. İşte detaylar...

CEM YILMAZ'IN YENİ SEVGİLİSİNİN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Cem Yılmaz'ın paylaştığı gizemli ayakkabı fotoğrafı kısa sürede dikkat çekti ve takipçileri tarafından kimin olduğu merak edildi. Necla Karahalil'in kendi hesabından paylaştığı fotoğraflarla kimliği deşifre oldu ve ilişki açıklandı.

ayakkabi.jpg

YILMAZ'IN YENİ AŞKI PİLATES EĞİTMENİ

Cem Yılmaz'ın paylaştığı gizemli ayakkabı fotoğrafı, takipçileri tarafından kimin olduğu merak ediliyordu. Pilates eğitmeni Necla Karahalil, Instagram hesabından Cem Yılmaz'ın önceden paylaştığı ayakkabılı fotoğrafı da içeren karelerini yayınladı ve ilişkisinin açığa çıkmasına neden oldu. 

150 bin takipçili hesabından romantik notlarla dolu paylaşımlar yapan Karahalil, duygularını dile getirdi. Karahalil, paylaştığı fotoğraflara ‘’Şubat gibi şubat güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı’’ gibi notlar düşerken, Cem Yılmaz ise Karahalil'in fotoğraflarına kalp emojisiyle cevap vererek ilişkilerini resmen ilan etti.

necla-karahalil.jpg

CEM YILMAZ VE NECLA KARAHALİL ARASINDAKİ YAŞ FARKI

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil arasındaki yaş farkı da dikkat çekiyor. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile 18 yaş farkı olan Yılmaz'ın, yeni sevgilisi Necla Karahalil ile yaş farkı ise 13 yaş olarak belirlendi.

CEM YILMAZ'IN ÖNCEKİ İLİŞKİLERİ

Cem Yılmaz, daha önce 2012'de Ahu Yağtu ile evlenip 20 ay evli kaldı. Ardından Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli ile ilişkiler yaşadı. Şimdiyse kalbini Necla Karahalil'e kaptırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler