Cem Yılmaz’ın 4 Bin Liralık Biletleri Tükendi: Ünlü İsim Fiyatı Ucuz Buldu!

Cem Yılmaz’ın 4 Bin Liralık Biletleri Tükendi: Ünlü İsim Fiyatı Ucuz Buldu!

Komedi şovu denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri de Cem Yılmaz. Ünlü komedyen, 2024 yılına yeni bir gösteriyle giriş yapıyor. 7 Şubat’ta yapılacak olan gösterinin biletleri şimdiden tükendi. Bir isim ise bilet fiyatlarını ucuz buldu…

Başarılı komedyen Cem Yılmaz, yeni gösterisi için Zorlu PSM’de sahne alacak. “CMXXIV” adlı gösterisiyle yeniden sahnelere dönecek. 7 Şubat’ta seyirci ile buluşacak olan Cem Yılmaz’ın gösterisi yine kapalı gişe oldu.

Biletler satışa çıktığı gibi tükendi. 4 bin 400 lira ile 495 lira arasında satılan biletler büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci ise fiyatları ucuz bularak ilginç yorumda bulundu.

EKİNCİ’DEN CEM YILMAZ’A DESTEK

Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi için satışa çıkan biletler dakikalar içinde tükendi. En yüksek bilet fiyatı ise 4.400 lira oldu. Tuğba Ekinci, bilet fiyatları oldukça makul buldu.

Ünlü şarkıcı ve model, Cem Yılmaz ile Ebru Güneş’i kıyasladı. Tuğba Ekinci, “Ebru Güneş’i dinlemenin bedeli 20 bin lira ise, Cem Yılmaz’ın gösteri bileti en az 10.000 lira olmalıdır” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler