Çarkıfelek, Bir Kez daha Ekranlara Çıkıyor: Bakın Kim Sunacak?

Çarkıfelek, Bir Kez daha Ekranlara Çıkıyor: Bakın Kim Sunacak?

Yılların eskitemediği televizyon programı Çarkıfelek, bir kez daha ekranlarla buluşacak. Tarihçesi 2000’li yıllardan önceye dayanan Çarkıfelek yeniden izleyicisinin beğenisine sunulacak. İşte yeni kanalı ve sunucusu…

6 Ocak 1975 yılında televizyonculuk hayatına başlayan Çarkıfelek programı tekrardan ekranlara dönüyor. 48 yıllık yayın hayatında zaman zaman ara veren program birçok televizyon kanalında boy gösterdi.

Çarkıfelek’in ilk programı TRT1 ekranlarında oldu. Zaman içinde birden fazla TV kanalında izlendi. Şimdi ise son durağı TV8 olacak.

ÇARKIFELEK PROGRAMINI CEM DAVRAN SUNACAK

Televizyon programının son durağı TV8 olacak. Önümüzdeki günlerde ekranda yer alacak olan programın sunucusu ise belli oldu. Popüler yarışmanın sunuculuğunu ünlü oyuncu Cem Davran yapacak.

EĞLENCE PROGRAMINI BİRÇOK İSİM SUNDU

Çarkıfelek programı hakkında detayları gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı. Altuntaş’ın haberine göre program TV8’de yayınlanacak.

Eğlence programını ilk olarak TRT1’de Güner Ümit sunmuştu. Zaman içinde Tarık Tarcan, Halit Kıvanç, Mehmet Ali Erbil, İlker Ayrık, Emre Karayel ve Onur Büyüktopçu sundu. Çarkıfelek en çok Mehmet Ali Erbil ile özdeşleşmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler