Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz Arasındaki Nafaka Krizi Devam Ediyor

Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz Arasındaki Nafaka Krizi Devam Ediyor

Ahu Yağtu, Cem Yılmaz ile yaşadığı nafaka krizini açıkladı. Eski eşinin ev satışına ilişkin haberlere "Beni hiç ilgilendirmiyor" yanıtını verdi. Nafaka davası henüz sonuçlanmadı, süreç devam ediyor.

Eski eşler Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz arasında devam eden nafaka krizi hakkında Ahu Yağtu'dan açıklamalar geldi. İkilinin boşanmasının ardından süregelen nafaka davasıyla ilgili son durumu ele alan Yağtu, kameralar karşısına geçti. İşte detaylar...

AHU YAĞTU'DAN NAFAKA KRİZİ HAKKINDA AÇIKLAMA 

Etiler'de görüntülenen Ahu Yağtu, eski eşi Cem Yılmaz ile yaşadığı nafaka krizi hakkında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre, Yağtu "Alışveriş yapmaya geldim ama bir şey beğenemedim. Gördüğünüz gibi elim boş çıktım" dedi.

Yağtu, rol aldığı projeler ve kariyeri hakkında da konuşarak, "İnce eleyip, sık dokuyorum. Sırf ekranda olmak için herhangi bir işte yer almayı tercih etmiyorum. Az ama öz olsun, başarımın sırrı bu" şeklinde açıklamalarda bulundu. Ayrıca, oğlu Kemal ile yapacakları tatil planlarına dair bilgiler verdi.

YAĞTU, OĞLU KEMAL İLE TATİL HAZIRLIĞINDA

Ahu Yağtu, okulların yarıyıl tatiline girecek olması sebebiyle oğlu Kemal ile birlikte tatil planı yaptıklarını söyledi. "Yarı yıl tatili için kışlık bir şeyler baktım. Yavaş yavaş hazırlıklara başladım. İnşallah bir yerlere gideceğiz. Kemal’in dersleri de gayet iyi" açıklamasında bulundu.
Medya mensuplarının eski eşi Cem Yılmaz'ın tatil planlarına dair sorusuna ise Yağtu, "Öyle bir isteği olmadı" yanıtını verdi.

NAFAKA DAVASI VE GELİŞMELER

Boşanmalarının ardından yaşanan nafaka krizi hala çözüme kavuşmamış durumda. Ahu Yağtu, eski eşinin evini satışa çıkardığı haberleriyle ilgili olarak ise, "Beni hiç ilgilendirmiyor" şeklinde net bir cevap verdi ve olay yerinden ayrıldı.

Nafaka davasıyla ilgili olarak, Ahu Yağtu şu ifadeleri kullandı: "Nafaka davası henüz sonuçlanmadı. Dava süreci devam ediyor. Kendisine de sorarsınız karşılaştığınızda."
2012 yılında evlenen Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftinin nafaka davasıyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler