Kandırılan Özbek Kadının İstanbul'da Yaşadıkları Dehşete Düşürdü

Kandırılan Özbek Kadının İstanbul'da Yaşadıkları Dehşete Düşürdü

Esenyurt'ta yaşanan şok edici olayda, Özbekistanlı bir kadın fuhşa zorlanarak bebeği satılmak istendi. Muxlısaxon Karımova, yaşadığı dramı polise şikayet ederken saldırganlar tarafından darbedildi.

İstanbul Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, Özbekistanlı Muxlısaxon Karımova, yaşadığı trajediyle herkesi şaşkına uğrattı. Fuhşa zorlandı, karnındaki bebeği satılmak istendi, düşük yaptı ve darbedildi... Başından geçenleri polise anlatarak yardım için başvuran Karımova, yaşadığı dehşet anlarını cep telefonu ile kaydedilmiş görüntülerle destekledi. İşte detaylar...

ÖZBEK KADININ ÇİLESİ POLİSE YANSIDI

Karımova, şikayeti üzerine polise başvurarak, kendisini fuhuşa zorlayan ve pasaportunu gasp eden Yunus Emre D. ile birlikte başka bir kişiden şikayetçi oldu. Görüntülerde, Karımova'nın saldırganlar tarafından darbedildiği anlar net bir şekilde yer alıyor. Polis ekipleri, yaşanan olayın ardından Karımova'nın çocuğunu düşürdüğünü ve klozete attığını tespit etti.
Yaşanan bu vahim olayın ardından Karımova gözaltına alınırken, diğer 2 şüpheliyi yakalamak için polis çalışmalarını sürdürüyor.

ÖZBEKİSTAN'DAN İSTANBUL'A UZANAN DRAM

Karımova'nın yaşadığı trajedinin kökeni, Özbekistan'da Soner isimli birisiyle tanışmasıyla başlıyor. Soner'in "Gel bana çocuk yap, sana karşılığında bir ev vereceğim" teklifi üzerine Türkiye'ye gelen Karımova, Soner'den hamile kaldıktan sonra kaçmak zorunda kaldı.
Karımova'nın, ilk olarak Fatih'te bir işyerinde çalışmaya başladığı, burada tanıştığı bir kadından çocuğunu satmasını istediği ancak başarılı olamadığı belirlendi. Daha sonra Esenyurt'a giden Karımova, burada Yunus Emre D. ile tanışarak yaşadığı korkunç olayın fitilini ateşledi.

İNANDIĞI KİŞİLERİN İHANETİ: FUHUŞA ZORLANDI, BEBEĞİ SATILMAK İSTENDİ, DARBEDİLDİ 

Yunus Emre D. ile bir arkadaşı, Karımova'nın pasaportuna el koyarak onu fuhuşa zorladı. İki kişi, aynı zamanda Karımova'nın karnındaki bebeği de satmak istedi. Ancak Karımova, bir süre sonra alınan ilaçlarla karnındaki 4 aylık bebeği düşürerek, yaşadığı Avcılar'daki otelin klozetinde bıraktı.

Saldırganlar, Karımova'nın çocuğunu düşürdüğünü öğrenince, kadını darbetti ve bu dehşet anlarını kayda aldı. Polis, görüntüleri çeken kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Karımova, adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler