Uber’den Anlamlı Kapadokya Çıkarması: 100. Yılda 100 Kişiye Hediye!

Uber’den Anlamlı Kapadokya Çıkarması: 100. Yılda 100 Kişiye Hediye!

Dünyanın en büyük ulaşım ağı şirketi olan Uber, Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın bildiği tanıdığı Kapadokya’da artık hizmet vereceğini duyurdu. Konuyla ilgili detaylar haberimizde…

Uber, turizm rotaları belirlemek adına 3 yeni ülke seçti; yeni hizmet Türkiye, Hindistan ve Yunanistan’ı kapsıyor. Türkiye’de ise Nevşehir’de bulunan Kapadokya, Uber hizmetine dahil olacak.

UNESCO listesinde yer alan Kapadokya, Türkiye'nin en gözde turistik yerlerinden biri. Uber, Türkiye’nin 100. yılına yakışır bir şekilde anlamlı başlangıç yapacak. Uber Technologies Inc., kullanıcıların Türkiye'nin turistik Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonu gezileri için rezervasyon yapmasına olanak tanıyacak.

UBER ARTIK KAPADOKYA’DA KULLANILACAK

Amerika merkezli şirket, taksileri ve araç çağırmayı daha geniş seyahat ve turizme doğru genişletiyor. Bunun için çalışmalarına başlayan Uber Türkiye’de de ilk durağını seçti.

Uygulama kullanıcıları, 10. yüzyıldan kalma mağara şehirleri ve kiliseleriyle ünlü, UNESCO tescilli volkanik manzaranın 3.000 fit (914,4 metre) yukarısında 1,5 saatlik gün doğumu uçuşunda 20 yerden birini rezerve edebilecek. 23 Ekim Pazartesi günü uygulama resmen başlayacak.

100. YILA ÖZEL 100 KİŞİYE ÜCRETSİZ DENEYİM

Uber, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını unutmadı. Bu kapsamda, dünyada ilk defa balon ilk yolcu taşıyacak olan Uber, 100. yıla özel ücretsiz seferler düzenleyecek.

Cumhuriyet’in 100. yıl anısına atıfta bulunan şirket bu anlamlı bir dönemi kullanıcılarıyla yaşayacak. 100 şanslı kişi, 23 Ekim ile 19 Kasım araasında ücretsiz Uber Balon yolculuğu yapabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler