Milli Sporcumuz Buket Kaya Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Milli Sporcumuz Buket Kaya Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Milli Kickbokscumuz Buket Kaya, Kayseri-Malatya kara yolunun Nalçık bulvarında, içinde bulunduğu otomobilin tıra çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Melikgazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Milli Kick Boksçu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği ve 2 kişinin ağır yaralandığı bildirildi.İşte haberin detayları...

MİLLİ SPORCUNUN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİĞİ TESPİT EDİLDİ!

Olay, Kayseri - Malatya kara yolunun Nalçık Bulvarında meydana gelen kazada R.Ö. yönetimindeki 50 ADC 978 plakalı otomobilin, patates yüklü K.Ö. idaresindeki 38 AEH 666 dorse plakalı tıra arkadan çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle otomobilin orta refüje çıktığı öğrenildi. Kazanın ardından bölgeye hızla intikal eden polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Ağır yaralanan 2 kişi ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, yapılan kontrollerde otomobilde bulunan milli sporcu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın trafiği olumsuz etkilemesi üzerine bir süre kontrollü olarak sağlandığı, hurdaya dönen otomobilin ise incelemelerin ardından çekici yardımıyla kaldırıldığı ifade edildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve detaylı incelemelerin devam ettiği belirtildi.

KAYSERİSPOR A.Ş KAZAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Kayserispor A.Ş'nin kazayla ilgili yaptığı açıklamada, "Kulübümüz bünyesinde milli sporcumuz olan Buket Kaya'nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler