Özel Davet İle Gitmişti: Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Aynı Parçayı Seslendirdi

Özel Davet İle Gitmişti: Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Aynı Parçayı Seslendirdi

Eurovision 2024 Şarkı Yarışması’nda Sertab Erener rüzgarı esti. 21 yıl sonra tekrar sahne alan ünlü şarkıcı Erener, yeniden 2003 Eurovision şarkısını seslendirdi. Sosyal medya o görüntülere mest oldu…

9 Mayıs Perşembe günü Eurovision 2024’de yarı final heyecanı yaşandı. Ülkemizi temsilen Sertab Erener davet edildi. Ancak Erener, yarışmada yer almadı. Sadece özel davet üzerine düzenlenen organizasyona katıldı.

21 yıl önce şarkıcı Sertab Erener, “Everyway That I Can” şarkısıyla Eurovision’a katılmıştı. 2003 senesinde katıldığı şarkıyla Türkiye’ye birincilik getiren Erener, özel davet ile yarı final öncesi şarkıyı tekrar seslendirdi.

21 SENE SONRA ERENER TEKRAR SAHNEDE

“Everyway That I Can” şarkısıyla 2003 yılında Türkiye birincilik almıştı. Eurovision’daki başarı herkesi hüzünlendirmişti. Yeniden o anıları canlandırmak için 21 yıl sonra bir ilk gerçekleşti.

ekran-resmi-2024-05-10-12-26-25.png

Sertab Erener, İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen yarışmaya özel davet ile katıldı. Yarı final öncesi etkinlik salonunu ayağa kaldıran o müthiş şarkısını söyledi.

SOSYAL MEDYADAN OLUMLU TEPKİ

Sertab Erener’in seslendirdiği “Everyway That I Can” şarkısı bir anda viral oldu. O günleri hatırlayan pek çok kimse hüzünlendi. Dönemin popüler şarkısının tekrar ortaya çıkması sosyal medya kullanıcıları tarafından olumlu karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler