Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl İtirafı Geldi: “İki Kişinin Bir Arada Olması Tehlikeli”

Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl İtirafı Geldi: “İki Kişinin Bir Arada Olması Tehlikeli”

Oyuncu burcu Kıratlı, çok konuşulacak özel hayatı hakkında konuştu. Genellikle özel hayatı hakkında yorum yapmayan Kıratlı, Sinan Akçıl ile yaşadıklarını anlattı. Bomba itiraflar gelen güzel oyuncudan bir yorumu ise gündem oldu…

Bir dönem Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çiftinin yaşadıkları çok konuşulmuştu. Çift, iki kere tekrar evlenmişti. Boşanıp evlenen çift bir anda Türkiye’nin gündemine düşmüştü.

Çok konuşulan olayların ardından herhangi bir açıklama tam olarak yapılmamıştı. Başarılı ve güzel oyuncu Burcu Kıratlı, daha önce kimsenin bilmediği özel hayatı hakkında konuştu.

ekran-resmi-2024-05-10-12-47-24-001.png

KIRATLI’DAN BOMBA İTİRAFLAR

Burcu Kıratlı geçtiğimiz günlerde bir programa konuk oldu. Programda önemli açıklamalar yapan oyuncu Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ile aralarında geçen ilişkiden bahsetti. Samimi açıklamalara imza atan Kıratlı ilk defa özel hayatıyla ilgili konuştu.

“İki sanatçının birlikte olması çok tehlikeli!” Diyerek sözlerine başlayan Burcu Kıratlı bunun nedenlerini de sıraladı. Çok zor biri olduğunu kabul eden güzel oyuncu şunları söyledi;

“Bizim barışmamız Sinan'ın anlattığı kadar kolay olmadı. Karşımdakini çok zorlarım. İlişkilerde çok zorumdur. Beni idare edebilmek çok zordur. Birbirimizin yüzüne bakamayacağımız bir durum yoktu. Dayak, şiddet, aldatma, psikolojik şiddet, bu kadar büyük şeyler olmadığı için barışabildik.

ekran-resmi-2024-05-10-12-47-39-001.png

2 sanatçının birlikte olması çok tehlikeli. Birbirlerini çok iyi beslemeleri çok nadirdir. Ben Sinan için çok büyük bir ilham kaynağıydım, bende delilik, aşk, eğlence, kavga, drama queen'lik var. Ama ben oyuncu olarak beslenememeye başladım ve ilişkime çok yansıttım bu durumu.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler