Netflix’te İzleyebileceğiniz En İyi 5 Fantastik Yapım

Netflix’te İzleyebileceğiniz En İyi 5 Fantastik Yapım

Dijital platformlar üzerinde yayınlanan yapımlar birçok kullanıcının dikkatini çekiyor. Özellikle de Netflix’in paylaştığı birçok dizi ve film izleyicinin dikkatini çekiyor. Ancak bazı yapımlar izlenme listelerine dahil oluyor.

Netflix, kaliteli fantastik programlamayla dolu. Son on yılda, yayıncı hayranların övgüde bulduğu bir dizi birinci sınıf sürükleyici tür yayınladı. Netflix, video oyunlarını çizgi romanlara ve popüler kitap serilerini uyarladı. Bu listede en çok sevilen yapımlardan 5 tanesi yer alıyor.ekran-resmi-2024-05-13-18-19-58.png

ekran-resmi-2024-05-13-18-29-13.png

THE WİTCHER

The Witcher, Henry Cavill'i, programın baş kahramanı Rivia'lı Geralt'ı canlandırıyor. Andrzej Sapkowski’nin popüler video oyunu serisine ilk ilham veren kitaplarına dayanan Netflix yapımıdır. Geralt'ın canavarları avlarkenki maceralarını takip ediyor. Ayrıntılı dünya oluşturma ve topluluk performansları sayesinde The Witcher, fantezi türünün tüm hayranlarının mutlaka izlemesi gerekiyor.

ekran-resmi-2024-05-13-18-29-26.png

WEDNESDAY

Tim Burton, Addams Ailesi hikaye kanonunda daha fazla altın buldu. Dizi, Jenna Ortega'nın Nevermore Academy'ye dışlanmışlar okuluna gitmek için gönderildiği Wednesday Addams'ı takip ediyor. İlk sezon boyunca Çarşamba, okulu ve yakındaki Jericho kasabasını rahatsız eden bir cinayet gizemini araştırıyor.

ekran-resmi-2024-05-13-18-29-42.png

AVATAR: SON HAVA BÜKÜCÜ

Netflix, hit bir animenin mükemmel live-action uyarlamasını sürdürüyor. Avatar: The Last Airbender, animasyon serisinden tanıdık hikaye ritimlerini takip ediyor. Dört ana unsuru kontrol edebilen meşhur seçilmiş kişi olan son Airbender olduğunu keşfeden genç Aang ele alınıyor.

ekran-resmi-2024-05-13-18-29-56.png

SHADOW AND BONE

Shadow and Bone, Leigh Bardugo'nun popüler Grishaverse roman serisinden ilham alıyor. Yapım, özel yetenekleri olduğunu öğrenen genç bir kadın olan Alina Starkov'u (Jessie Mei Li) takip ediyor. Onun bir Grisha (veya sihir kullanıcısı) olduğunu keşfetmek, savaşın zarar görmesi bir evrene barış getirmenin büyük sorumluluğuyla karşı karşıya olduğu için macerasının sadece başlangıcıdır.

ekran-resmi-2024-05-13-18-31-02.png

ARCANE

Arcane, türü zahmetsizce yükselten bir animasyon dizisidir. Son derece popüler League of Legends'dan esinlenen bir dizi türüdür,. Video oyunundan iki ikonik karakterin başlangıç hikayesini konu ediniyor. Bu süreçte, bu güzel animasyonlu program, sınıf savaşı ve travma gibi ağır sorunları ortaya çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler