Brad Pitt’in Başrolde Olduğu Formula 1 Filminin Detayları Belli Oldu

Brad Pitt’in Başrolde Olduğu Formula 1 Filminin Detayları Belli Oldu

Formula 1 ve Apple Original Films, yeni bir duyuru paylaştı. Efsane oyuncu Brad Pitt ve Damson Idris'in başrollerini paylaştığı, spora dayanan yeni filmin adı doğrulandı. İşte detaylar…

F1 adlı film, Joseph Kosinski tarafından yönetilecek. Diğerleri arasında Jerry Bruckheimer, Pitt'in kendisi ve yedi kez Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton'ın yapımcılığını üstlenecek. F1, Warner Bros. tarafından sinemalarda ve IMAX'te dağıtılacak. 25 Haziran 2025'te uluslararası resimler ve 27 Haziran 2025’te vizyonda olması bekleniyor.

Filmde Pitt, kurgusal APXGP takımında Idris'in canlandırdığı çaylak takım arkadaşı Joshua Pearce'a ortak olmak için spora geri dönen eski Formula 1 sürücüsü Sonny Hayes'i canlandırıyor.

ekran-resmi-2024-07-08-16-43-54.png

F1 FİLMİNİN YENİ DETAYLARI

Brad Pitt'in oynadığı, uygun bir şekilde "F1" başlıklı yeni bir Formula 1 yarış filminin teaser'ı düştü. Apple Original Films filminde Damson Idris de rol alıyor.

"F1" için çekimler, geçen yılki İngiliz Grand Prix'si, bu Ocak ayında Daytona spor otomobil yarışında Rolex 24 ve daha fazlası gibi gerçek Formula 1 etkinliklerinde gerçekleşti.

Resmi Formula 1 hesabından gelen bir tweet'e göre, 7 Temmuz Pazar günü yapılan İngiltere Grand Prix'si özel bir ön gösterim oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler