Ünlü Sosyal Medya Fenomeni Jahrein Lakaplı Ahmet Sonuç Serbest Bırakıldı!

Ünlü Sosyal Medya Fenomeni Jahrein Lakaplı Ahmet Sonuç Serbest Bırakıldı!

Jahrein olarak bilinen ünlü yayıncı Ahmet Sonuç tahliye edildi mi? Twitch yayınlarıyla tanınan Ahmet Sonuç, kısa bir süre önce Antalya Emniyeti tarafından gözaltına alınmıştı. İşte haberin detayları...

İnternette Jahrein adıyla tanınan Ahmet Sonuç, 12 Eylül akşamı gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Ancak, yapılan işlemlerin ardından serbest mi bırakıldı? İşte detaylar...

JAHREİN SERBEST Mİ BIRAKILDI?

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından 'müstehcenlik' suçlamasıyla hakkında başlatılan soruşturmanın sonucunda, Ahmet Sonuç ve Pungent 666 rumuzunu kullanan bir erkek, kız çocuklarına yönelik müstehcen sözler sarf ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı. 12 Eylül tarihinde akşam saatlerinde polis tarafından yakalanan bu şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Antalya L Tipi Cezaevine gönderilmişti.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Antalya Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Açıklamada, sosyal medya platformu X (Twitter) üzerinden 'Rockerpuck_Evil' kullanıcı adı ve 'Pungent 666' rumuzu ile yönetilen 'İncel sohbet odası' başlıklı canlı sohbet odasında toplumun genel ahlakına uygun olmayan konuşmalar yapıldığı ifade edildi. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, 'Rockerpuck_Evil' kullanıcısının Ertürk Kösen olduğu ve Twitch platformunda benzer içerikli konuşmalar yapan 'Jahrein' rumuzunun ise Ahmet Sonuç'a ait olduğu tespit edildi. Bu tespitler doğrultusunda, her iki şahıs 13 Eylül 2024 tarihinde Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi'ne göre gözaltına alındı ve tutuklandı. Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç’un cezaevinden serbest bırakıldığı bildirildi.

Jahrein Serbest Bırakıldı mı? Cezaevinden Ne Zaman Çıkacak? - Haber X

JAHREİN KİMDİR?

Sosyal medya dünyasında Jahrein adıyla tanınan Ahmet Sonuç, özellikle Twitch platformunda yaptığı yayınlarla adını duyurmuş bir internet fenomenidir. 13 Eylül'de gözaltına alınması sonrası, birçok kişi onun kim olduğunu öğrenmek için araştırmalara yöneldi.

Gerçek ismi Ahmet Sonuç olan Jahrein, 29 Kasım 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Burdurlu, baba tarafından ise Kıbrıs Türkü olan Jahrein, şu anda 36 yaşındadır. 2019 yılında Selin Sonuç ile evlenmiştir.

Eğitimine Karabük’te ilkokulda başlayan Jahrein, ortaokulu Antalya'da tamamlamıştır. Lise öğrenimini Antalya Anadolu Lisesi’nde bitiren Ahmet Sonuç, ardından Almanya'nın Leipzig Üniversitesi'nde Moleküler Fizik ve Biyokimya bölümünde eğitim almıştır. Ancak, yüksek öğrenimini yarıda bırakmıştır.

Jahrein, uzun bir süre boyunca YouTube kanalı ve Twitch platformu üzerinden canlı yayınlar yaparak adını geniş kitlelere duyurmuştur. Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve tartışmalı içerikleriyle dikkat çekmektedir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, 12 Eylül akşamı Jahrein lakaplı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç'un gözaltına alındığını duyurmuştur. Jahrein, 'müstehcenlik' suçlamasıyla gözaltına alınmış ve 13 Eylül akşamında tutuklanmıştır. Bu gelişmeler, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler