Su Getirmediği Gerekçesiyle Eşini Defalarca Bıçaklayan Cani Koca Tutuklandı

Su Getirmediği Gerekçesiyle Eşini Defalarca Bıçaklayan Cani Koca Tutuklandı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde meydana gelen olayda eşi Vezire Ertürk'ten şu isteyen Mehmet Ertürk, isim var diyen kadını defalarca bıçaklayarak öldürdü. İşte detaylar....

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde meydana gelen olayda, Mehmet Ertürk, bulaşık yıkayan eşi Vezire'den su istediği sırada, kadının "İşim var" demesi üzerine canice saldırarak bıçakladı ve ölümüne neden oldu. Zanlı, yapılan akıl sağlığı değerlendirmesinde sağlıklı bulunmasına rağmen, işlediği cinayet nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

YAKALANAN ZANLI TUTUKLANDI

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, 2 çocuk annesi Vezire Ertürk (32) ile eşi Mehmet Ertürk arasında şiddetli geçimsizlik yaşandı. Tartışmanın ortasında Mehmet Ertürk, 11 ve 13 yaşlarındaki çocuklarına "Hadi siz gidin, dışarıda biraz oynayın" talimatını verdi. 

CANİ KOCA TALEBİNİ REDDETMESİ ÜZERİNE EŞİNİ DEFALARCA BIÇAKLADI

Bulaşıkları yıkayan eşinden su isteyen şüpheli, kadının talebini reddetmesi üzerine kızgınlıkla rastgele bıçakladı. Olayın ardından kaçan zanlı, önce bir akrabasının evine sığındı, daha sonra hastaneye gitmek üzere hareket etti. Ancak polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı. Bu vahim olayın detayları adli makamlarca incelenmeye devam ediyor.

vezire-erturk1jpg-aqsnn-2-t0sayz7qeq2rhw.jpg

OTOPSİ RAPORU BELLİ OLDU

Otopsi raporu, kadının büyük damar ve iç organlarının parçalanması sonucu öldüğünü ortaya koydu. Zanlının akıl ve ruh sağlığının yerinde olmadığını iddia etmesi üzerine, adli makamlar tarafından Dicle Üniversitesi sağlık kurulundan doktor raporu talep edildi.

EŞİNİ KASTEN ÖLDÜREN CANİ KOCAYA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET TALEBİ

Dicle Üniversitesi sağlık kurulu raporunda, sanığın cezai ehliyetinin tam olduğu tespit edildi. Soruşturma süreci tamamlanan Mehmet Ertürk hakkında, eşini kasten öldürmek suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı. Olayla ilgili adli süreç, adaletin tecellisi için titizlikle devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler