Son Dakika: Pendik Kaymakamlık Lojmanı Önündeki Polis Noktasına Saldırı

Son Dakika: Pendik Kaymakamlık Lojmanı Önündeki Polis Noktasına Saldırı

İstanbul Pendik'te, Batı Mahallesi'nde bulunan kaymakamlık lojmanı önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Motosikletli iki saldırgan, polis ekiplerinin kimlik kontrolü yapma isteğine silahla karşılık verdi. İşte detaylar...

Pendik Kaymakamlık lojmanına 2 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Motosikletli 2 kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırganların yakalanması için güvenlik güçleri harekete geçti. 

KAYMAKAMLIK LOJMANINA SİLAHLI SALDIRI

Pendik Kaymakamlığı'nın Batı Mahallesi'nde konumlanan lojmanına saldıran motosikletli iki kişi, olayın meydana geldiği sokağa ulaştıklarında lojmanın önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonucunda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırganların kimliğini belirleme ve yakalama amacıyla güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Pendik Kaymakamlığı lojmanına düzenlenen silahlı saldırı sonrasında saldırganlar olay yerinden kaçtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, güvenlik güçleri saldırganların yakalanması için yoğun bir çalışma başlattı. Emniyet birimleri, saldırganların kimliklerini belirlemek ve adalete teslim etmek adına detaylı bir soruşturma yürütüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler