Son Dakika! Kocaeli'de Gemi Kazası: Gemi Limana Çarptı Vinçler Devrildi!

Son Dakika! Kocaeli'de Gemi Kazası: Gemi Limana Çarptı Vinçler Devrildi!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde meydana gelen olayda, bir Hong Kong bayraklı geminin özel limana çarpması sonucunda devrilen vinçlerin konteynerleri denize düşürdüğü bildirildi. İlk belirlemelere göre, olayda ölen yada yaralanan olmadığı belirlendi.

Kaza, Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki özel limanda gerçekleşti. Hong Kong bayraklı gemi, henüz belirlenemeyen bir nedenle limana çarptı ve vinçlerin devrilmesine neden oldu. Bu durum, limandaki konteynerlerin denize düşmesine yol açtı.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Yetkililer, kaza sonrasında hızla harekete geçerek çevreye zarar verilmediğini ve herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirtti. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Güvenlik önlemlerinin alındığı ve temizlik çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

DENİZCİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI 

"Bugün 15.45'te Hong Kong bayraklı 368 m boyundaki "YM WITNESS" isimli konteyner gemisi, Kocaeli Evyap Limanına kılavuz kaptan nezaretinde yaptığı yanaşma manevrası esnasında liman vinçlerine çarparak devrilmelerine ve gemiden birkaç konteynerin denize düşmesine neden olmuştur.

İlk belirlemelere göre ölü yada yaralı bulunmayan olayda çevre kirliliği raporlanmamış olup Liman Başkanlığımızca olay yerinde incelemelere başlanmıştır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler