Motokurye Cinayetinde Yeni Gelişme: Ata Emre Akman'ı Öldüren Saldırganın Babası Hakkında Tutuklama Kararı

Motokurye Cinayetinde Yeni Gelişme: Ata Emre Akman'ı Öldüren Saldırganın Babası Hakkında Tutuklama Kararı

Balıkesir'de kuryelik yaparak harçlığını çıkaran 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı öldüren 17 yaşındaki E.Ö.'nün babası Orhan Ö, oğlunu cinayete azmettirdiği iddiasıyla tutuklandı.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, E.Ö.'nün cinayeti işleme sebebi araştırılırken, babasının da bu olaya dahil olduğu şüphesi ortaya çıktı. 

ÜNİVERSİTELİ ATA EMRE AKMAN CİNAYETİNDE YENİ GELİŞME: E.Ö.'NÜN BABASI TUTUKLANDI

Balıkesir'de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı bıçakla katleden 17 yaşındaki E.Ö.'nün babası Orhan Ö. hakkında tutuklama kararı verildi.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma ise Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi'nde gerçekleşen cinayetle ilgili detayları aydınlatmaya devam ediyor.

AKMAN'IN ÖLDÜRÜLMESİYLE İLGİLİ SORUŞTURMADA TUTUKLAMA KARARI 

Tutuklanan E.Ö'nün 'tahrik ettiği ve azmettirdiği' iddia edilen suçlarla ilgili, cezaevinde bulunan Orhan Ö'nün ifadesi alındı. Orhan Ö'ye katledilen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada tutuklama kararı verildi.

"ÖZÜR DİLEMEM GEREKMİYORSA ANNESİNDEN DİLEYEYİM"

Akşam saatlerinde yaşanan olayda, Akman'ın pizza getirdiği dairenin alt katında, Orhan Ö'nün geçmişte dini nikahla birlikte olduğu Sultan D'nin ikamet ettiği ortaya çıktı. Bu sırada binadan çıkan Akman'ı gören E.Ö, ona nereden geldiğini sordu ve ardından bıçakladı. Olay sonrasında Sultan D, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 12 yıl önce ayrıldığı Orhan Ö. ile oğlu E.Ö'nün kendisini sürekli olarak rahatsız ettiğini ve para talep ettiklerini dile getirdi. 

Öldürülen Akman'ın üst komşusuna pizza getirdiğini belirten Sultan D, "Olayı duyduğumuzda, biz gürültüye evden çıktık. Çıktığımızda Ata yerdeydi, yanına gittim. Nefesini kontrol ettim. Hatta ben de şoktaydım. Bir anne için yapılabilecek ne diyebilirim? Özür dilemem gerekiyorsa annesinden özür dileyeyim ama gerçekten benim bu olayda hiçbir suçum günahım yok. İnsanlar bir şeyler yazmış çizmiş ama gerçekten benim ve ailemin hiçbir suçu günahı yok." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler