Kazdağları'nda Panik Anları: Cam Seyir Terası'nda Cam Çatladı, Ziyarete Kapatıldı

Kazdağları'nda Panik Anları: Cam Seyir Terası'nda Cam Çatladı, Ziyarete Kapatıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan Kazdağı Milli Parkı içinde yer alan Şahinderesi Cam Seyir Terası, aşırı sıcakların etkisiyle zemin camının çatlaması sonucu ziyaretçilere kapatıldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yer alan Şahin Deresi Kanyonu'nda bulunan Şahin Deresi Cam Seyir Terası, aşırı sıcakların etkisiyle zemin camının bir bölümünün çatlaması üzerine ziyaretçi girişine kapatıldı. Olayın ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden teknik bir ekip, terasın hasar tespiti için bölgeye sevk edildi. Terasın güvenliği için gerekli onarımların yapılacağı ve ne zaman tekrar ziyarete açılacağı konusunda çalışmaların devam ettiği belirtildi.

CAM SEYİR TERASI KAPATILDI

Kazdağları'nda bulunan Şahin Deresi Kanyonu'ndaki Cam Seyir Terası, bölgede sıcaklığın 42 dereceye kadar yükselmesi nedeniyle kapatıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden alınan bilgilere göre, uzman ekiplerin incelemeleri tamamlanana kadar terasın ziyarete kapalı kalacağı öğrenildi. Tesisin teknik ekipler tarafından yapılan raporlarının ardından önümüzdeki günlerde yeniden ziyarete açılması planlanıyor.

Kirazlıdere Cam Seyir Terası

Kirazlıdere Cam Seyir Terası açılıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler