Münevver Karabulut Davasında Sürpriz Gelişme: Mezar İçin Feth-i Kabir ve DNA Eşleştirmesi Talebi!

Münevver Karabulut Davasında Sürpriz Gelişme: Mezar İçin Feth-i Kabir ve DNA Eşleştirmesi Talebi!

Münevver Karabulut davasında Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmediği ve yurt dışına kaçtığı iddialarının ardından babası Nida Garipoğlu Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinde bulundu. İşte detaylar...

Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmediği ve yurt dışına kaçtığı iddialarının ardından yaşanan sürpriz gelişmeler, davanın seyrini değiştirmeye devam ediyor. Olayın üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala çözülemeyen cinayetin detayları, Garipoğlu'nun mezarı etrafında toplanıyor.

resized-cd23d-17736c0832.jpg

CEM GARİPOĞLU'NUN BABASINDAN FETH-İ KABİR VE DNA EŞLEŞTİRMESİ TALEBİ 

Dün ortaya çıkan haberlere göre, Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu, oğlunun mezarında Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinde bulundu. Münnever Karabulut'un vahşice öldürüldüğü davada Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmediği ve yurt dışına kaçtığı iddiaları gündemden düşmüyor. Bu çerçevede yaşanan son gelişme, olayın karmaşıklığını bir kat daha artırdı.

Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun avukatı aracılığıyla Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı başvuruda, oğlunun mezarının Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Bu talep, Cem Garipoğlu'nun akıbetine dair sürmekte olan belirsizlik üzerine yeni bir tartışma başlattı.

cce.jpg

SÜREYYA KARABULUT: ÇOK ŞAŞKINIM!

Cem Garipoğlu'nın babası Nida Garipoğlu'nun Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinde bulunması üzerine Süreyya Karabalut, "Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilmiyorum" açıklamasını yaparak bu beklenmedik talep karşısında duyduğu şaşkınlığı ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler