FETÖ Elebaşı Yeni Adresinde Lüks Araçla Uzaklaştırıldığı Görüntülendi

FETÖ Elebaşı Yeni Adresinde Lüks Araçla Uzaklaştırıldığı Görüntülendi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Pensilvanya'daki çiftliğinden taşınıp yeni malikânesine yerleştiği görüntülendi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in, 1999'dan beri yaşadığı Pensilvanya'daki çiftlikten taşındığı ve yeni malikânesine yerleştiği ortaya çıktı. Gülen, yeni evinden çıkarken lüks bir araç içinde kameralara yakalandı.

FETÖ ELEBAŞI YENİ MALİKÂNESİNE YERLEŞTİĞİ GÖRÜNTÜLENDİ

15 Temmuz darbe girişiminin baş sorumlusu olan FETÖ lideri Fetullah Gülen, geçtiğimiz Nisan ayında, 1999'dan beri ikamet ettiği Pensilvanya'daki çiftliğinden alınarak yeni bir adrese taşındı. Gülen'in, bir grup yakını tarafından lüks bir araçla çiftlikten uzaklaştırıldığı ve kameralara takıldığı bildirildi.

FETÖ elebaşı Gülen yeni evinden çıkarken böyle görüntülendi - Sayfa 1

Gülen'in yeni evinin, Saylorsburg’daki Chestnut Retreat Center’a yaklaşık 12 dakika uzaklıkta olduğu ve büyük bir malikâne olduğu belirlendi. Kamuya açık emlak verilerine göre, 12 dönümlük arazide yer alan evin 400 metrekare büyüklüğünde, 3 odalı ve 4 banyolu olduğu açıklandı.

Orman içinde gözlerden uzak konumlanan ev, 887 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında bir değere sahip. Ev, çevresine yerleştirilen güvenlik kameralarıyla sıkı şekilde korunuyor. Evin, örgütün önde gelen isimlerinden Cevdet Türkyolu'na ait bir şirket tarafından 2023 yılında satın alındığı iddia edildi.

FETÖ elebaşı Gülen yeni evinden çıkarken böyle görüntülendi - Sayfa 2

AA ekiplerinin yaptığı çekimlerde, evin bahçesinde 4 lüks aracın yanı sıra kar motoru ve karavan gibi vasıtalar da görüntülendi. Basın mensuplarının çekimleri sırasında, Gülen'in bulunduğu iki lüks araç malikâneden ayrıldı. Siyah bir Mercedes'in içinde oturan Gülen, kısa süreliğine kameralara yakalandı. Araçlar hızla uzaklaşarak bölgeden ayrıldı.

FETÖ elebaşı Gülen yeni evinden çıkarken böyle görüntülendi - Sayfa 3

Basın mensuplarının çekimleri devam ederken evde bulunanlar polisi çağırdı. Polis, gazetecilere özel mülke girilmemesi gerektiğini ve trafik kurallarına uyulmasını hatırlatarak bölgeden ayrıldı.

FETÖ elebaşı Gülen yeni evinden çıkarken böyle görüntülendi - Sayfa 4

Nisan ayında sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlarda, Gülen'in kendi isteği dışında Saylorsburg’daki çiftlikten başka bir yere götürüldüğü öne sürüldü. Gülen’in yeğeni Ebuseleme, amcasının örgüt liderlerinden Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan tarafından bilinmeyen bir yere kapatıldığını iddia etti. Bu iddialar, örgüt içinde büyük tartışmalara neden oldu.

FETÖ elebaşı Gülen yeni evinden çıkarken böyle görüntülendi - Sayfa 7

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler