Denizbank Genel Müdürü, Rezan Epözdemir Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!

Denizbank Genel Müdürü, Rezan Epözdemir Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!

Denizbank, Rezan Epözdemir'in Fransa Megeve'de olduğunu iddia ettiği kar tatilinin aslında Palandöken'de olduğunu belirterek, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Denizbank, Seçil Erzan davasındaki müşteki avukatı Rezan Epözdemir'in duruşmada sorduğu ve canlı yayında paylaştığı kayak merkezindeki fotoğrafların Hakan Ateş'e ait olmadığını belirtti. Merak konusu olan bilirkişi raporundaki WhatsApp yazışmalarında bahsedilen kişiler kimler? Detaylar haberimizde...

SEÇİL ERZAN DAVASINDA WHATSAPP YAZIŞMALARINDA BAHSEDİLEN KİLİT İSİMLER KİMLER?

Dosyaya giren bilirkişi raporundaki Whatsapp yazışmalarında bahsedilen kişilerle ilgili banka, Seçil Erzan'ın kuzeni Tanın Yılmaz'ın eşi Merve Yılmaz'ın kardeşleri olduğuna dair açıklamada bulundu.

Denizbank, Rezan Epözdemir'in açıklamaları için gerçeği yansıtmadığını belirterek mahkemede sunulan belgelerin tarihlerinin uyuşmadığını söyledi. Fotoğrafın daha önce çekildiğini ve 2023 tarihi gibi gösterilerek manipülasyon yapıldığını savundu. Fransa tatili olarak iddia edilen görüntülerin ise Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde çekildiğini öne sürdü.

DENİZBANK'TAN EPÖZDEMİR'E SUÇ DUYURUSU

Banka tarafından, Rezan Epözdemir'in Denizbank'ı karalamak amacıyla etik dışı yolları kullanıp gerçekleri çarpıttığı ve algı oluşturduğunu iddia etti. Avukat Rezan Epözdemir için mesnetsiz ve gerçek dışı açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle baroya şikayet edeceklerini ve Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler