34. Hotel Equipment Fuarı Ziyarete Açıldı

34. Hotel Equipment Fuarı Ziyarete Açıldı

Bu yıl 34'üncüsü düzenlenen Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı (Hotel Equipment), ziyarete açıldı.

BU yıl 34'üncüsü düzenlenen Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı (Hotel Equipment), ziyarete açıldı.

Antalya'da bu yıl 34'üncüsü düzenlenen Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. 16-19 Ocak tarihleri arasında ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarın, 50 farklı ülkeden ve yurt içinden 300'ün üzerinde katılımcı ile 50 binin üzerinde ziyaretçiyi bir araya getirmesi bekleniyor.

Fuarın açılış törenine Vali Hulusi Şahin'in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Vali Yardımcısı Erol Tanrıkulu, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, kurum müdürleri, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, STK ve sektör temsilcileri katıldı.

TÜRKİYE TURİZMİNDE ANTALYA AMİRAL GEMİSİ

ANFAŞ Hotel Equipment fuarının turizm sektöründeki önemine dikkat çeken Vali Hulusi Şahin, "Bugün burada yine çok değerli ve hedef odaklı bir fuardayız. Fuarlarımızın böyle dalyalar yapması bizlere gurur veriyor. Bu açıdan organizatör kuruluş ANFAŞ'a ve tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Türkiye, turizmde çok büyük ilerleme katetti. Antalya da bunun amiral gemisi olduö dedi.

100 MİLYON TURİST 100 MİLYAR DOLAR GELİR

5 yıl içerisinde Türkiye'nin turizm hedeflerine değinen Vali Şahin "Bugün Antalya olarak 650 bin turistik yatak sayısına sahibiz. Dünya turizm listesinde ilk 10'a giriyoruz. Fransa ve İtalya gibi turizm ülkeleri ile yarışıyoruz. 2028 yılında hedefimiz 100 milyar dolar turizm geliri. Bunu 5 yıl içerisinde yapabilecek potansiyele ve güce sahibiz. Bunun için alt yapımız var. Bu rakamlara ulaşmamızda bu fuarların katkısı görmezden gelinemez. Fuarların desteklenmesini çok önemli buluyorum. Bu konuda üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. Yerel yönetimler, odalarımız, sanayicilerimiz, turizmcilerimiz hazır. Fuarımızın ticaretimize olumlu katkılar sağlamasını ve dev adımlar atan Türk turizmini daha da ilerletmesini diliyorumö diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından fuara katılan firmaların standlarını ve ürünlerini inceleyen Vali Hulusi Şahin, fuardaki ürünler ve sektörel hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

DHA

34. Hotel Equipment Fuarı Ziyarete Açıldı

34. Hotel Equipment Fuarı Ziyarete Açıldı

34. Hotel Equipment Fuarı Ziyarete Açıldı

34. Hotel Equipment Fuarı Ziyarete Açıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler