Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Koruma Ekibinin Geçirdiği Kazada Şehit Sayısı İkiye Yükseldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Koruma Ekibinin Geçirdiği Kazada Şehit Sayısı İkiye Yükseldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibinin Şırnak'ta geçirdiği trafik kazasında yaralanan 1 polis daha şehit oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehit olan polisin isminin İlker Duran olduğunu bildirdi.

Dün Şırnak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinin karıştığı trafik kazasında bir polis şehit olmuştu. Kazada ağır yaralanan bir polis daha kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİT POLİS SAYISI İKİYE YÜKSELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Şırnak'ta düzenlediği mitingin ardından Mardin'e gitmek üzere yola çıktı. Erdoğan'a eşlik eden güvenlik ekibi İdil ilçesinde bir karavanla çarpıştı.Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında, Şırnak İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Fırat Der şehit oldu, 1'i ağır olmak üzere 2 polis yaralandı. Şehit sayısı bugün ikiye yükseldi.

Yerlikaya, "Şırnak İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru İlker Duran, Şırnak Nusaybin yolu istikametinde görevli oldukları araç ile geçirdikleri trafik kazası sonucu şehit olmuştur. Şehidimizde Allah'tan Rahmet; kederli ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı ali olsun." ifadelerine yer verdi.

screenshot-20240314-1130392.png

cumhurbaskani-erdogan-in-koruma-ekibinin-sirnak-16943566-5534-m.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler