Beşiktaş'taki Gece Kulübünde Çıkan Yangın Faciasında Gözaltı Sayısı 11'e Çıktı

Beşiktaş'taki Gece Kulübünde Çıkan Yangın Faciasında Gözaltı Sayısı 11'e Çıktı

Beşiktaş'ta bir gece kulübünde çıkan yangın faciasıyla ilgili olarak, sahne platformu firmasının yetkilisi olan karı-koca çift de gözaltına alındı. Gözaltı sayısı ise 11'e yükseldi.

Beşiktaş'ta Masquerade adlı gece kulübünde çıkan yangın faciasıyla ilgili olarak, sahne platformu firmasının yetkilisi olan karı-koca çift de gözaltına alındı. 

Gözaltı sayısı ise 11'e yükselirken iş yerinin sahipleri ve diğer sorumlularla birlikte ifadeleri alınan şüphelilerin yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

GÖZALTI SAYISI 11'E ÇIKTI

Şahsın ifadesinin alındığı ve olayla ilgili yeni gözaltıların olabileceği bilgisine ulaşıldı. Gözaltına alınan 9 şahsın ifadesi Beşiktaş Asayiş büro amirliğinde alınırken,  şahıslardan Ercan. E'nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı ortaya çıkmıştı.

Olayla ilgili yaşanan yeni gelişmede gece kulübünün teknik servis personeli İbrahim B.(36) gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahısların ifadeleri alınırken yeni gözaltıların olabileceği bilgisine ulaşıldı. Platform forması yetkilisi olan Sibel Ç. ve eşi Dursun Ç. Savcılığın talimatı ile Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin ifade islemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

besiktas-taki-yangin-faciasinda-gozalti-sayisi-11-17210641-5769-amp-001.jpg

660c150439660857-w1200xh809-jpg.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler