Antalya'da Sahte İçki Alarmı!

Antalya'da Sahte İçki Alarmı!

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde sahte içkiden zehirlenen H.S., yoğun bakımda tedaviye alındı.

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde sahte içki alarmı! Zehirlenen H.S., yoğun bakımda tedaviye alındı. Sahte içki nedeniyle bir kişi yoğun bakıma kaldırılırken İçkiyi hazırlayıp sattığı belirlenen M.Ö. ile H.S. ve K.Y. gözaltına alındı

Manavgat ilçesi Side Mahallesi'nde cumartesi gecesi H.S. ile K.Y. satın aldıkları sahte içkiyi tüketti. Pazar günü fenalaşarak hastaneye kaldırılan H.S. Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. H.S. ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma kaldırıldı.

Olayla ilgili araştırma başlatan jandarma, K.Y.'den, alkollü içeceği M.Ö.'den aldıkları bilgisine ulaştı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu Komutanlığı ve Manavgat KOM ekipleri, M.Ö.'nün evine operasyon düzenledi. Evdeki aramada 12 litre sahte içki ele geçirildi.

İncelemede M.Ö.'nün etil alkolü İstanbul'da oturan H.A.'dan satın aldığı, teslimatın kargoyla gerçekleştiği belirlendi. Şüpheli M.Ö. ile K.Y. jandarma tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. 

Sahte içki içmek nedeniyle hastaneye kaldırılan H.S'nin hastanedeki tedavisi devam ederken hayati riskinin de devam ettiği ortaya çıktı. 

FOTOĞRAFLI

Antalya'da Sahte İçki Alarmı!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler