Antalya'da Konser Heyecanı! Hazırlıklar Bitmek Bilmedi! İşte O Konser Tarihi...

Antalya'da Konser Heyecanı! Hazırlıklar Bitmek Bilmedi! İşte O Konser Tarihi...

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, 16 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de özel bir konserle sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Antalya'da bu günlerde yaşanan devasa konser hazırlığı duyanları da epey heyecanlandırdı. Uzun süredir ön hazırlığı yapılan konser, Antalya Devlet Opera ve Balesi, 16 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de özel bir konserle sanatseverlerin karşısına çıkacak.

16 Aralık Perşembe akşamı oldukça özenli bir konserle izleyicilerinin ve dinleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Antalya Devlet Opera ve Balesi oldukça heyecan verici bir gösteri ile izleyicilerin gözlerini kamaştırmaya geliyor. Dünyaca ünlü bestecilere ait eserlerin seslendirileceği "Çello Yıldızları" konserinde soprano Nurdan Küçükekmekçi, mezzo soprano Medine Tuganova, çello sanatçıları Veronika Yeliz Efe, Çağrı Fırat Yeşillik, Pınar Cumbul ve Gani Sharipov, klarinet sanatçısı Nilay Canca, perküsyon sanatçısı Burak Tortop ve arp sanatçısı Senem Çine sahne alırken, bale sanatçıları Esra Taner, Derya Tokgöz, Tolga Burçak ve Yağızhan Danış muhteşem dansları ile izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde gerçekleştirilecek ve fiyatları 25 ila 40 TL arasında değişen konserin biletleri, Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilecek.

FOTOĞRAFLI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler