Tütüncü: Kepez'de Aşk Olsun Dedirten Bir Değişim Var

Tütüncü: Kepez'de Aşk Olsun Dedirten Bir Değişim Var

HÜSNÜ Karakaş Mahallesi'ndeki belediye çalışmalarını inceleyen Başkan Hakan Tütüncü, "Kepez'in neresine bakarsak bakalım, ilçede aşk olsun dedirten bir değişim var" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondudan modern bir şehre dönüşümün yaşandığı Hüsnü Karakaş Mahallesi'nde, devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Ahmet Acar ile asfalt, yeşil alan çalışmalarının sürdüğü alanları gezen Başkan Tütüncü, hizmetlerle ilgili bürokratlarından bilgi aldı.

Tütüncü, bahçesine şadırvan inşa ettikleri Hüsnü Karakaş Camii'ni de ziyaret etti. Hüsnü Karakaş Cami'sinin, yenilenmesiyle alakalı çalışmalara katkı verdiklerini aktaran Tütüncü, "Şadırvandan sonra camimizin bahçe düzenlemesini ve tuvaletini de yapacağız. Hemşerilerimizin üzerinde durduğu, hassas olduğu her konu bizim için önemlidir" dedi.

Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığının altını çizen Başkan Tütüncü, "Önümüzdeki yıllarda hayata geçirilecek yeni kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte inanıyorum ki, Hüsnü Karakaş Mahallesi'ndeki şehirleşme bambaşka bir seviyeye erişecek. Kentsel dönüşüm projelerimizi, vatandaş eliyle yapıyoruz. Belediye olarak arazinin hukuki sorunlarını çözüyor ve onun üzerine yapılaşmayı mevcut imar planlarına göre vatandaşımız kendisi yapıyor. 2009'da göreve geldiğimizde Hüsnü Karakaş Mahallesi, Kepez'in merkezine uzak, tamamıyla gecekondu yerleşimi olan bir bölgeydi. O yıllarda Ay Deresi'nin çevresi tamamı ile gecekondu işgali altındaydı. Şimdi Ay Deresi, mis gibi 35 bin metrekare rekreasyon alanı haline geliyor. Kepez'in neresinde bakarsak bakalım aşk olsun dedirten bir değişim var. Bu değişimin mimarı olmaktan da mutluluk duyuyorum" ifadesini kullandı.

Tütüncü: Kepez'de Aşk Olsun Dedirten Bir Değişim Var

Tütüncü: Kepez'de Aşk Olsun Dedirten Bir Değişim Var

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler