Polat Çifti ve Sıla Doğu Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Polat Çifti ve Sıla Doğu Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ünlü iş adamı eşi Engin Polat ve Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte haberin detayları...

Son zamanlarda gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ünlü iş adamı eşi Engin Polat geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorgularında Dilan Polat suçlamaları kabul etmeyerek yalnızca sosyal medya platformu üzerinden reklam yapmakla görevli olduğunu bütün mali işlemlerde eşinin sorumluluk taşıdığını dile getirdi.

Öte yandan Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu da gözaltına alınmıştı. Polat çiftinin ardından Sıla Doğu’da hakkında çıkan kara para aklama iddiaları ile polis ekipleri tarafından mahkemeye sevk edildi.

DİLAN POLAT İLE SILA DOĞU MAHKEMEDE BİRBİRİNE GİRDİLER

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi ünlü iş adamı Engin Polat ve Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu kara para aklama, sahte belge kullanma, kredi kartı dolandırıcılığı, bahis işletmeciliği, sahte fatura kesilmesi sebebi ile 200 milyon euroluk para girişi suçları ile geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Polat çifti ve Sıla Doğu mahkemeye sevk edildi.

Mahkemenin kararı doğrultusunda içlerinde diğer aile üyelerinin de yer aldığı 12 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi. Mahkeme çıkışı Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu ile Dilan Polat birbirlerine girdiler. Sıla Doğu bütün bu suçlamaların arkasında Dilan Polat’ın görgüsüzlüğü olduğunu iddia etti.

thumbs-b-c-b93482e3bc84ad73b95d77a9327168a2-001.jpgÇİFTİN İFADELERİ 6 SAAT SÜRDÜ

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat geçtiğimiz günlerde Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu ile birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü polis ekipler tarafından gözaltına alınmıştı. Polat çiftinin emniyetteki ifadeleri tam 6 saat sürdü. Polis ekipleri sosyal medya fenomeni Dilan Polat’a 26 sayfa, ünlü iş adamı eşi Engin Polat’a ise 40 sayfalık soru yöneltti.

thumbs-b-c-b93482e3bc84ad73b95d77a9327168a2.jpg

thumbs-b-c-b93482e3bc84ad73b95d77a9327168a2-001.jpgaltun-95-1-001.webp

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler