Kargoist Kargo Takip ve Sorgulama Nasıl Yapılır?

Kargoist Kargo Takip ve Sorgulama Nasıl Yapılır?

Kargoist, kargo takip ve sorgulama yapmak için Kargoist internet sitesine girilmelidir. Kargoist internet sitesinden takip numarası ile sorgulama yapılabilir. Kargoist kargo takip ve sorgulama ile gönderinin ne zaman teslim edileceği öğrenilir.

Kargoist, kargo takip ve sorgulama yapmak için Kargoist internet sitesine girilmelidir. Kargoist internet sitesinden takip numarası ile sorgulama yapılabilir. Kargoist kargo takip ve sorgulama ile gönderinin ne zaman teslim edileceği öğrenilir.

Kargoist hem göndericilere hem de alıcılara avantajlı seçenekler sunan bir firmadır. Firma faaliyetlerinde İstanbul’da başlayarak Türkiye’nin pek çok yerine hizmetlerini ulaştırmaya başlamıştır. Kargoist’in farklı teslimat seçenekleri vardır. Randevulu, standart, ertesi gün, aynı gün ve geri dönüşümlü teslimat seçenekleri sunulur. 

Toplama hizmeti, kapıda iade, geniş araçla ya da motorla teslimat alternatifleri sayesinde her ihtiyaca uygun çözümler sunulur. Kargoist, şu anda 28 ilde ve 152 ilçede hizmetlerini sürdürüyor. Firma, tüm Türkiye’ye hizmetlerini ulaştırmayı hedeflemektedir. 

Kargoist’in Türkiye’nin farklı noktalarında şubesi bulunur. Bu sayede şubeler üzerinden gönderim, iade gibi işlemler yapılabilir. Şubelerden, taşıma sürecinde olan gönderiler hakkında bilgi alınabilir. 

KARGOİST TAKİBİ NEREDEN YAPILIR?

Kargoist takibi, Kargoist internet sitesi üzerinden yapılabilir. Bunun yanı sıra Kargoist’in mobil uygulaması da vardır. Firma, takip numarası ile gönderiler hakkında detaylı bilgi verir. Bu bilgiler sayesinde gönderinin durumu hakkında bilgi edinilir. 

Gönderilerin teslimatında yaşanan aksaklıklar da sorgulama sayesinde kolayca anlaşılır. Böylece Kargoist müşteri hizmetlerine ulaşılarak gönderinin durumu hakkında bilgi alınır. Kargo takibi özellikle önemli bir gönderi bekleyenler açısından fayda sağlar.

Kargo takibi ile gönderilerin ne zaman adreste olacağı anlaşılır. Böylece alıcılar, ne zaman adreste bulunması gerektiğini öğrenir. Adreste bulunamama, gönderinin şubeye geri götürülmesi gibi durumlar engellenir. 

Kargoist hem internet sitesinden hem de mobil uygulama üzerinden müşterilerine destek olur. Böylece müşterilerin herhangi bir sorunla karşılaşması engellenir. Sık sık gönderim yapan firmalar, Kargoist üzerinden üyelik oluşturarak kendilerine özel sistemi kullanabilir. 

<h3>Kargoist İnternet Sitesinden Gönderi Takibi Nasıl Olur?</h3>

Kargoist internet sitesinden gönderi takibi yapmak için kargotakip.kargoist.com adresine girilmelidir. Bu adrese girildikten sonra belirtilen alana barkod bilgisi yazılmalıdır. 

Barkod bilgisi girildikten sonra “Ara” yazan alana tıklanır.

Sorgulama için kargoist.com adresine girilebilir. Ana sayfada belirtilen alana kargo takip numarası yazılmalıdır. Ardından sorgulama butonuna basılır. 

Kargo takip numarası ile yapılacak sorgulama işlemi neticesinde gönderinin nerede olduğu öğrenilir. Gönderinin bulunduğu yere göre teslimatın ne zaman yapılacağı anlaşılır. Kargo takip numarası ile yapılacak sorgulama işlemleri neticesinde dağıtım süreci izlenebilir. 

Kargo takibi için kullanılacak takip numarası, alıcılara transfer sürecinin başında iletilir. Aynı zamanda dağıtım başladığında da gerekli bilgilendirme yapılır. Dağıtım sırasında alıcılara bir dağıtım kodu da verilir. Böylece teslimatın doğru kişiye yapıldığı anlaşılır. 

Kargoist Takip Numarası Kullanarak Sorgulama Yapılır mı?

Kargoist takip numarası kullanarak sorgulama yapılabilir. Takip numarası, firma tarafından mesaj ile iletilir. Gönderici firma aracılığıyla da takip numarasını öğrenmek mümkündür. Takip numarasını öğrenenler, internet sitesinden sorgulama yapabilir. Mobil uygulama üzerinden de sorgulama gerçekleştirilebilir.

Kargoist, gönderileri makul bir süre içerisinde alıcılara ulaştırmaya çalışır. Dağıtım süreleri, şehirlere göre değişiklik gösterir. Bazı şehirlere daha hızlı bir şekilde dağıtım yapılır. Bazen yoğunluğa bağlı olarak teslimatlar gecikebilir. 

Kargoist takip numarasını bilmeyenler, müşteri hizmetlerinden bilgi alabilir. Müşteri hizmetlerinin yanı sıra konu ile ilgili Kargoist şubelerinden bilgi alınabilir. Firma, kimlik numarasını paylaşan müşterilerine takip numarasını iletir. 

Kargoist gönderisi bekleyenlerin yanı sıra göndericiler de sorgulama yapabilir. Göndericiler, gönderinin teslim edilip edilmediğini anlamak için sorgulama yapmalıdır. Bu sayede gönderinin durumu hakkında en net bilgiye ulaşılır. 

KARGOİST CANLI TAKİP ÖZELLİĞİ VAR MI?

Kargoist canlı takip özelliği vardır. Dağıtıma çıkan gönderilerle ilgili size SMS gönderilir. Bu SMS’te yer alan link üzerinden canlı takip yapılabilir. Kargoist, kargo takip ve sorgulama yapmak ve canlı takip ile teslimat zamanı öğrenilir.

Canlı takip, teslimat anında adreste bulunabilmeniz açısından da önemlidir. Adreste bulunmamanız halinde gönderiler, şubeye bırakılır. Şubeden üç gün içerisinde alınmayan kargolar, göndericiye iade edilir. 

KARGOİST KAÇ GÜNDE TESLİMAT YAPAR?

Kargoist’in teslimat yapacağı süre, mesafeye bağlı olarak değişim gösterir. Firmanın aynı gün teslimat seçeneği vardır. Böylece 24 saatte gönderileri teslim almak mümkün olur. Firmanın geri dönüşümlü dağıtım olanağı vardır. Evraklar, ilgili kişiye imzalatıldıktan sonra tekrar göndericiye iletilir. 

Kargoist üzerinden gerekli başvuru işlemleri yapılarak firmanın müşterisi olabilirsiniz. Böylece üye firmalara sunulan özel olanaklardan yararlanılabilir. Bunun için internet sitesinde yer alan “Müşterimiz olun” yazan alana tıklanmalıdır. 

Gelen ekranda başvuru bilgileri girilmelidir. İlk olarak ad ve soyadı bilgileri girilmelidir. Ardından e-mail bilgilerinin girilmesi gerekir. 

Belirtilen alana ad ve soyadı bilgisi girilmelidir. 

E-mail bilgisinin belirtilen alana girilmesi gerekir. 

E-mailden sonra telefon numarası girilmelidir. 

İl seçimi yapılmalıdır. Şirketiniz hangi ilde ise o ili tercih etmelisiniz. 

Şirketinizin adını ve web sitesini yazmalısınız 

Günlük gönderi adedi ve gönderim ili seçilmelidir. 

Kargoist, başvuru sırasında ek bilgiler ister. “Bizi nereden duydunuz?” kısmından Kargoist’le nasıl tanıştığınızı anlatabilirsiniz. 

Kargoist’ten özel talepleriniz varsa bunu gösterilen alana yazmalısınız. 

Son olarak form onaylama işlemlerini yapmalısınız. Kutucuklara onay işareti konulduktan sonra “Ben robot değilim” yazan alana tıklanır. Ardından “Başvuruyu tamamla” yazan alana tıklanmalıdır. 

KARGOİST EVDE BULAMAZSA GÖNDERİYİ NE YAPAR?

Kargoist evde bulamazsa gönderiyi randevulu teslimat ile size ulaştırır. Teslim edilemeyen gönderiler, şubede bekletilir. Ardından sizinle iletişime geçilerek randevulu teslimat oluşturulur. Gönderi tekrar dağıtıma çıkarılır. Eğer alıcıya ulaşılamazsa gönderici ile iletişim kurulur. Böylece kargo, göndericiye tekrar iletilir. 

Kargoist, teslimat sürecinde bir sorun çıkmaması için gereken özeni gösterir. Bunun için gerekli durumlarda gönderici ile iletişim kurulur. Gerekli durumlarda alıcıya da ulaşılır. Kargoist, alıcıların adresini bulamadığı takdirde alıcıya bilgi verir. Böylece net adres bilgisi alınır.

Firma, aynı gün teslimat seçeneği ile avantaj sağlar. Böylece gönderiler, alıcılara hızlı bir şekilde iletilir. Acilen imzalanması gereken evraklar, e-ticaret gönderileri; Kargoist ile hızlı bir şekilde ulaştırılır. 

KARGOİST DAĞITIM SAATLERİ NEDİR?

Kargoist dağıtım saatleri, yoğunluğa bağlı olarak değişiklik gösterir. Firma, dağıtım başlangıç saati sabah 08.00’dir. Dağıtımlar, saat 21.00’e kadar sürer. Hafta sonları sadece Cumartesi günü hizmet verilir. Pazar günü tüm şubeler tatildedir. 

Dağıtım saatleri, bazen uzayabilir. Bunun yanı sıra doğal afet ve elde olmayan farklı sebeplerle dağıtım saatlerinde değişiklik meydana gelir. Dağıtım sürecinde bir aksaklık olması halinde müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilir. 

KARGOİST TAKİP NUMARASI NASIL ÖĞRENİLİR?

Kargoist takip numarasını öğrenmek için müşteri hizmetleri aranmalıdır. Firmanın müşteri hizmetleri numarası 0850 477 34 74 şeklindedir. Bu numara üzerinden kargo takip numarası öğrenilir. Takip numarası olmayanlar, gönderinin durumu hakkında şubelerden bilgi alınabilir.

Kargoist gönderi sorgulama işlemleri için barkod numarası kullanılabilir. Bu numara ile kargo takip linki üzerinden sorgulama yapılabilir. Kargoist ile tüm gönderiler, güvenli şekilde taşınır. Olası bir aksaklık halinde müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilir.

Takip numarası sayesinde gönderinin transfer aşamaları detaylı şekilde öğrenilir. Teslimatın hangi saatlerde yapılacağını merak edenler, canlı takip özelliğinden yararlanabilir. Kargoist kargo takip ve sorgulama ile gönderi bilgilerine kolayca ulaşılır. 

antalyahaber.tv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler