Hepsiburada Kargo Takip ve Sorgulama Nasıl Yapılır?

Hepsiburada Kargo Takip ve Sorgulama Nasıl Yapılır?

Hepsiburada kargo takip ve sorgulama için öncelikle Hepsiburada internet sitesine girilmeli ve üye girişi sonrasında kargo takip ve sorgulama kısmından öğrenilebilir. İşte ayrıntılar...

Hepsiburada kargo takip ve sorgulama yapmak için Hepsiburada internet sitesine girmek gerekir. İnternet sitesine giriş yapıldıktan sonra üye girişi yapılarak sorgulama işlemi gerçekleştirilir. Hepsiburada kargo takip ve sorgulama işlemi ile gönderinin durumu öğrenilir.

Hepsiburada, Türkiye’nin en fazla alışveriş yapılan e-ticaret siteleri arasında yer alır. Hepsiburada internet sitesinin yanı sıra mobil uygulaması da vardır. Bu sayede siparişler, daha pratik bir şekilde verilebilir.

Hepsiburada sipariş aşaması tamamlandıktan sonra kargo takibi de kolayca yapılabilir. Kargo takibi yapmanın farklı yolları vardır. Kargo takibi sayesinde gönderinin ne zaman teslim edileceği anlaşılır. Gönderi tesliminin hangi kargo firması ile gönderildiği ve diğer bilgiler, Hepsiburada internet sitesinde yer alır.

Hapsiburada’nın yanı sıra kargo firmaları da gönderilerin durumu hakkında bilgi verir. Kargo firmalarının sayfasına girerek sorgulama işlemleri yapılabilir. Sorgulama işlemleri sırasında Hepsiburada’da yer alan takip numarası kullanılır. Kargo firmaları, takip numarasını mesajla alıcıya iletir.

HEPSİBURADA KARGO TAKİBİ İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Hepsiburada kargo takibi yapmak için Hepsiburada internet sitesine girilebilir. Aynı zamanda Hepsiburada mobil uygulaması üzerinden de kargo takip işlemleri yapılabilir. Gönderi hangi kargo firması ile gönderildiyse o kargo firmasının sayfasından sorgulama yapılabilir.

Kargo takibi sayesinde gönderinin ne zaman teslim edileceği anlaşılır. Gönderim sırasında bir aksilik olup olmadığı da yapılacak takip neticesinde tespit edilir. Kargo takibi yapmak isteyenler, ilk olarak hangi kargo firması ile gönderim yapıldığını öğrenmelidir.

Kargo firmalarının internet sitelerinden ve mobil uygulamalarından da takip işlemleri yapılabilir. Kargo firmaları ve Hepsiburada mesajla kargonun durumu hakkında bilgi verir. Hepsiburada’nın ve kargo firmalarının müşteri hizmetleri aranarak takip yapılabilir.

Gerekli durumlarda kargo şubelerine de müracat edilir. Kargo yetkilileri, alıcıların evde olmaması durumunda kargoyu şubelere bırakır. Bu durumda gönderi, ilgili şubeden teslim alınmalıdır.

HEPSİBURADA İNTERNET SİTESİNDEN KARGO TAKİP NASIL YAPILIR?

Hepsiburada internet sitesinden kargo takibi yapılabilir. Bunun için ilk olarak hepsiburada.com adresine girilmelidir. Ayrıca Hepsiburada mobil uygulamasından da işlem yapılabilir. İnternet sitesine girdikten sonra “Giriş Yap” yazan alana tıklanır. Henüz üye olmayanlar, ilk olarak üye formunu doldurmalıdır.

Üye olmayanlar, “Üye ol” yazan kısımdan üyelik işlemlerini yapmalıdır. Üyelik kaydı olanlar, “Giriş Yap” yazan kısımdan işlem yapabilir.

Üye giriş için e-posta adresi ya da telefon numarası kullanılabilir. Telefon numarası ile giriş yapıldığı takdirde cep telefonuna gelen doğrulama kodu, ekranda belirtilen alana girilir.

Doğrulama kodu girildikten sonra “Hesabım” yazan alana tıklanır.

“Siparişlerim” yazan kısımdan işlemlere devam edilir.

Ardından “Kargo Takibi” yazan alana tıklanmalıdır.

 

 

 

“Kargo takibi” yazan alana tıklandıktan sonra kargo hareketleri ekranda görünür.

 

 

“Kargo hareketlerini detaylı göster” kısmından hareketler görüntülenebilir.

 

 

Hepsiburada üzerinden pek çok ürünün siparişi verilebilir. Elektronik ürünlerden giyime kadar pek çok ürün, Hepsiburada’da yer alır. Üye girişi sayesinde siparişler, son derece kolay bir şekilde verilir. Siparişler ile ilgili sorunlar, Hepsiburada müşteri hizmetleri tarafından kolayca çözülür.

Hepsiburada üzerinden verilen siparişler iade edilebilir. Siparişin iptal edilmesi de Hepsiburada internet sitesinden mümkün olan bir işlemdir.

HEPSİBURADA SİPARİŞ NUMARASI İLE TAKİP YAPILIR MI?

Hepsiburada sipariş numarası ile takip yapılması mümkün değildir. Sipariş takip işlemleri, takip numarası kullanılarak yapılır. Takip numarası, gönderiyi size ulaştıracak olan kargo firması tarafından verilir.

Hepsiburada takip numarası kargo firmalarından, Hepsiburada’dan öğrenilebilir. Müşteri hizmetleri üzerinden de takip numarasını öğrenmek mümkündür.

Hepsiburada gönderileri, farklı kargo firmaları ile teslim edilir. Firmanın Hepsijet adında kendi kargo firması da vardır. Gönderiler, satıcılar tarafından paketlenir. Ancak herhangi bir sorun olduğu takdirde Hepsiburada hem müşterilerin hem de alıcıların haklarını korur.

Hepsiburada kargo takip ve sorgulamaişlemi neticesinde kargonun durumu hakkında bilgi alınır. Bazı kargo firmaları, canlı takip olanağı da sunar. Böylece dağıtım sırasında kargonun durumu izlenebilir.

Kargo takibi sırasında kargonun hangi şehirde olduğu görünür. Kargo, alıcı şubeye ulaştığında ve dağıtıma çıktığında alıcıya gerekli bilgilendirme yapılır. Bu bilgilendirme sayesinde dağıtım süreci takip edilebilir.

Hepsiburada internet sitesinden hem takip hem de sipariş ile ilgili detaylar incelenebilir. Yapılacak inceleme neticesinde kargo hakkında kapsamlı bir bilgi edinmek mümkün olur. Kargo hakkında bilgi almak isteyenler, müşteri hizmetlerini arayabilir.

KARGO FİRMALARINDAN HEPSİBURADA GÖNDERİSİ NASIL TAKİP EDİLİR?

Kargo firmalarından Hepsiburada gönderisi takibi yapılabilir. Bunun için ilgili kargo firmasının sayfasına girilmelidir. Örneğin Aras Kargo’dan sorgulama için araskargo.com.tr adresine girilmelidir.

E-ticaret gönderileri için “E-ticaret gönderisi” seçeneği aktif hale getirilmelidir. Firmalar arasından Hepsiburada seçilmelidir.

 

 

Kargo sitesinden yapılacak sorgulama işlemi neticesinde kargo hareketleri detaylı bir şekilde görüntülenir. Kargonun dağıtımda mı yoksa transfer sürecinde mi olduğu, burada görüntülenir.

Hepsiburada gönderileri; Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo gibi firmalarla gönderilir. Hepsijet Kargo da gönderim yapılan firmalar arasındadır.

HEPSİJET KARGO TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Hepsijet kargo takibi yapmak için hepsijet.com adresine giriş yapılmalıdır. Bu adreste yer alan sorgulama alanına takip numarası yazılmalıdır. Bu sayede gönderi bilgilerine ulaşılır.

 

Hepsijet sorgulama işlemleri, yalnızca Hepsijet kargo ile gelen gönderiler için yapılır. Yapılacak sorgulama işlemi neticesinde gönderinin nerede olduğu öğrenilir. Dağıtımda olarak görünen kargolar aynı gün teslim edilir.

Hepsijet kargo firmasının şube ağı yoktur. Bu nedenle şubeden teslim alma olanağı bulunmaz. Bunun yerine gönderiyi komşuma bırak seçeneği sunulur. Aynı zamanda teslimat günü de müsaitlik durumuna göre değiştirilebilir.

ÜYE OLMADAN HEPSİBURADA TAKİBİ YAPILIR MI?

Üye olmadan Hepsiburada takibi yapılabilir. Bunun için siparişinin üye girişi yapılmadan oluşturulması gerekir. Üye girişi olmadığı takdirde ilgili bilgiler, e-posta adresine iletilir. E-posta adresi üzerinden gelen bilgilere göre takip yapılabilir.

Hepsiburada üyesi olmak, takip ve diğer işlemler açısından daha avantajlıdır. Takip işlemleri yapılarak kargonun ne zaman teslim edileceği anlaşılır. Hepsiburada üzerinden pek çok ürün alınabilir. Türkiye’nin farklı yerinde bulunan satıcılar, Hepsiburada üzerinden satışlarını gerçekleştirir.

HEPSİBURADA SİPARİŞLERİ KAÇ GÜNDE GELİR?

Hepsiburada siparişlerinin teslimat süresi, şehirler arası mesafeye göre değişir. Kargo firmalarının yoğunluğuna bağlı olarak da teslimat süreleri değişir. Bayram ve bazı özel günlerde teslimat süreleri uzayabilir.

Hepsiburada gönderileri, farklı şehirlerde yer alan farklı satıcılar tarafından kargoya verilir. Bu nedenle göndericinin yer aldığı şehre göre de süre değişebilir. Hepsiburada, en makul sürede gönderileri teslim etmeye çalışır.

Satıcılar tarafından gönderilen ürünlerin yanı sıra doğrudan Hepsiburada tarafından gönderilen ürünler de vardır. Gönderilerin teslimat süresi kadar sorunsuz bir şekilde teslimine de dikkat edilir. Kargoların bozulması, zarar görmesi halinde gönderiler teslim edilmeden, tutanak tutularak iade edilebilir.

HEPSİBURADA SİPARİŞİ GELMEZSE NE YAPMAK GEREKİR?

Hepsiburada siparişi gelmezse yapılması gerekenHepsiburada müşteri hizmetlerine ulaşmaktır. Aynı zamanda kargo firmalarının müşteri hizmetlerinden de bilgi alınabilir. Bu sayede kargonun durumu netleştirilir.

Hepsiburada gönderilerin kaybolması durumunda ücret iadesi yapar. Bu sayede herhangi bir mağduriyet söz konusu olmaz. Hepsiburada kargo takip ve sorgulama neticesinde yaşanan aksaklıklar tespit edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler