Halk TV Uğur Yanıkel Kimdir?

Halk TV Uğur Yanıkel Kimdir?

Hayatını kaybetmesinden sonra kim olduğu merak edilen 27 yaşındaki koordinatör Uğur Yanıkel, 2014 senesinde İstanbul Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Yanıkel, kariyerine grafik tasarımcı olarak başladı, Halk TV’de Youtube...

Hayatını kaybetmesinden sonra kim olduğu merak edilen 27 yaşındaki koordinatör Uğur Yanıkel, 2014 senesinde İstanbul Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.  Yanıkel, kariyerine grafik tasarımcı olarak başladı, Halk TV’de Youtube koordinatörü olarak devam etti. Halk TV, yaptığı "Çalışma arkadaşımız, canımız, Uğur'umuzu kaybettik" başlıklı bir açıklama yayınladı.

Uğur Yanıkel Neden Hayatını Kaybetti?  

   

Halk TV’nin Youtube koordinatörü olan Uğur Yanıkel, Beşiktaş'ta baygın bir şekilde bulundu ve ardından Taksim Eğitim ve Araştırma  Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yanıkel'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonunda belli olacak. 

Uğur Yanıkel Ölüm Sebebi

İstanbul Emniyeti'nin çalışmaları sonucunda Uğur Yanıkel'in Beşiktaş Vodafone Park Stadı'nın yanında bulunan parkta, 3 metrelik yükseklikten düştüğü belirlendi. Yanıkel, bir saate yakın baygın halde yatarken kimse onu fark etmedi. Cenazesi Okmeydanı Cemevi'nde helallil alındıktan sonra memleketi Ardahan'a uğurlandı.

Uğur Yanıkel'in cenazesi Ardahan'ın Damal ilçesinde Yukarı Gündeş köyü Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan cemevine getirildi. Cemevinde gerçekleşen törenin ardından Mustafa Kemal Mezarlığı'na defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye CHP Ardahan İl Başkanı, CHP İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı ve Damal ilçe Başkanı da katıldı. Yanıkel'in cenazesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi.

Uğur Yanıkel Nasıl Biriydi?

Uğur Yanıkel çalışma arkadaşlarına göre hayata umutla bakan, çalışkan, disiplinli bir insandı. Çalışma arkadaşlarına "değerli basın mensubu" diye hitap ederdi. Halk TV  ailesinin büyümesinde ve gelişmesinde Yanıkel'in katkısı oldukça büyüktü. Okurların ve izleyicilerin Halk TV sosyal medya hesaplarından takip ettiği içeriklerde Uğur Yanıkel'in ilmek ilmek işlediği emeği vardı.

Halk TV, Uğur Yanıkel'i iyi kalbi ve çalışkanlığıyla hatırlayacaklarını belirtip aileye ve basın camiasına baş sağlığı diledi. Açıklamanın sonuna da Yanıkel'in çalışma arkadaşlarının içinden dökülen sözler eklendi.

Uğur Yanıkel'e Arkadaşlarından Mesajlar

Yanıkel'in arkadaşları onun insanlığın iyi olduğuna inancı besleyen bir dost olduğunu söyledi. Yaşasaydı parlak bir geleceği olacağını belirten arkadaşları onu iyi ki tanıdıklarını ve çok sevdiklerini belirtti. Bu kayba inanmayan ve kabul etmeyen arkadaşları, çok pozitif bir insan olduğunu ve bu kaybın çok erken olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler