Çiçek Sepeti Kargo Takip ve Sorgulama Nasıl Yapılır?

Çiçek Sepeti Kargo Takip ve Sorgulama Nasıl Yapılır?

Çiçek Sepeti'nin internet sayfasından veya müşteri hizmetlerinden kargo takibi kısa sürede yapılabilir. Firmanın web sitesine girerek istenilen diğer bilgilere ulaşmak ise oldukça kolay. İşte detaylar...

Çiçek Sepeti kargo takip ve sorgulama işlemi, Çiçek Sepeti internet sitesinden yapılabilir. Bunun için ciceksepeti.com adresine giriş yapılmalıdır. Bu adrese giriş yapıldıktan sonra kolayca sorgulama işlemi gerçekleştirilir. Çiçek sepeti kargo takip ve sorgulama için mobil uygulama da kullanılabilir.

Çiçek Sepeti, ilk olarak çiçek ve hediyelik eşya satışı yaparak piyasada yer edinmiştir. Çiçek Sepeti, bugün online Pazar yeri olarak faaliyetlerini sürdürür. Çiçek Sepeti üzerinden çok sayıda firma satış yapar.

Çiçek Sepeti, belli bir komisyon oranı karşılığında satıcıları milyonlarca müşteriye ulaştırır. Çiçek Sepeti’nden alışveriş yapan kişilere sunulan farklı kargo avantajları vardır. Aynı gün teslimat seçenekleri ile hediyelere ve gönderilere hızlı şekilde ulaşılır.

Çiçek Sepeti’nde birbirinden farklı ürün seçenekleri vardır. Bu seçenekler arasından uygun olanlar tercih edilebilir. Ev-yaşam, kozmetik ve süper market kategorilerinden çok sayıda ürün alınabilir.

ÇİÇEK SEPETİ KARGO TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Çiçek Sepeti kargo takibi için ciceksepeti.com adresine giriş yapılmalıdır. Bu adreste bulunan “Siparişlerim” kısmından sorgulama gerçekleştirilebilir. Çiçek Sepeti tarafından yapılan gönderimlerde, şehirlere göre teslimat süresi değişir.

Çiçek Sepeti kargo takibi yapılarak gönderinin ne zaman teslim edileceği öğrenilir. Kargoda meydana gelen aksaklıklar, kargo takibi ile tespit edilebilir. Kargo takibi, sipariş sahibinin kendi sistemi üzerinden yapılabilir. Ayrıca kargo firmalarının sistemleri üzerinden de sorulama gerçekleştirilebilir.

Yurtiçi Kargo, Aras Kargo gibi farklı firmalarla çalışan Çiçek Sepeti, teslimatları en makul sürede gerçekleştirir. Ancak kargo firmaların yoğunluklarına göre teslimat süresi değişiklik gösterebilir.

Kargo takibi sayesinde gönderinin teslimat aşamaları izlenir. Kargonun ne zaman dağıtıma çıktığı da kargo takibi neticesinde anlaşılır. Kargonun teslimatında bir sorun olması halinde iade işlemi yapılabilir.

Aldığı ürünü iade etmek isteyenler, aynı kargo firması ile ücretsiz gönderim yapabilir. İade süreci de kargo takibi ile izlenebilir.

ÇİÇEK SEPETİ İNTERNET SİTESİNDEN KARGO TAKİP VE SORGULAMA YAPILIR MI?

Çiçek Sepeti internet sitesinden kargo takip ve sorgulama yapılması mümkündür. Bunun için ciceksepeti.com adresine giriş yapılmalıdır. Sisteme üye olmadan sipariş verenler, “Sipariş Takibi” yazan alana tıklanmalıdır.

Gelen ekranda ilk olarak sipariş numarası girilmelidir.

Sipariş numarasından sonra e-posta adresi girilmelidir.

 

Gerekli bilgiler girildikten sonra “Sipariş Takip” yazan alana tıklanır.

İlk olarak üye girişi yapıldıktan sonra sipariş sorgulama yapılabilir.

Üye girişi yapmak için “Üyelik” yazan alana tıklanmalıdır.

Burada e-posta adresinin girilmesi gerekir. Ardından şifre girilmelidir.

Gerekli bilgiler girildikten sonra “Giriş” yazan alana tıklanır.

Sisteme giriş için Facebook, Google hesabı kullanılabilir. Henüz üye olmayanlar, “Üye Ol” yazan alandan üyelik işlemlerini gerçekleştirebilir.

Sisteme giriş yapıldıktan sonra “Tüm Siparişlerim” yazan alandan işlemlere devam edilir.

Çiçek Sepeti tarafından kargo süreci ile ilgili bilgilendirme yapılır. SMS ile yapılan bilgilendirme ile kargonun ne zaman kargo firmasına teslim edildiği anlaşılır. Kargo firmaları da SMS ile bilgilendirme yapar.

ÇİÇEK SEPETİ MOBİL UYGULAMASINDAN KARGO TAKİP EDİLİR Mİ?

Çiçek Sepeti mobil uygulamasından kargo takip yapılabilir. Bunun için ilk olarak mobil uygulamanın akıllı telefonlara indirilmesi gerekir. Mobil uygulama üzerinden üye girişi yapıldıktan sonra kargo sorgulanabilir.

Çiçek Sepeti mobil uygulaması indirildikten sonra “Hesabım” yazan alana tıklanmalıdır. Ardından “Sipariş Takibi” yazan kısma tıklamak gerekir. Buradan sipariş numarası ve e-posta adresi ile sorgulama yapılabilir. Aynı zamanda üye girişi yapılarak da sorgulama işlemleri gerçekleştirilir.

Sorgulama sayesinde kargonun nerede olduğu ve ne zaman teslim edileceği anlaşılır. Kargosunun ne zaman teslim edileceğini merak edenler mobil uygulamadan ve internet sitesinden sorgulama yapabilir.

Sorgulama yapmak isteyenler, kargo firmalarının mobil uygulamasını kullanabilir. Kargo firmalarının mobil uygulamaları ve internet sitelerinden takip numarası ile sorgulama yapılabilir.

ÇİÇEK SEPETİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN KARGO TAKİBİ YAPILIR MI?

Çiçek Sepeti müşteri hizmetlerinden kargo takibi yapılması mümkündür. Bunun için Çiçek Sepeti’nin müşteri hizmetleri numarası aranmalıdır. Çiçek Sepeti’ne ulaşmak isteyenler, 0850 222 00 79’u aramalıdır.

Müşteri hizmetlerinden kargonun durumu hakkında bilgi edinilir. Çiçek sepeti kargo takip ve sorgulama için de müşteri hizmetleri numarası kullanılabilir. Sorgulama neticesinde kargo sürecinde yaşanan aksaklıklar öğrenilir.

Müşteri hizmetleri numarası aranarak farklı konularda bilgi edinmek mümkün olur. İade, teslimat hataları ve farklı durumlar söz konusu olabilir. Ayrıca adresin hatalı olması, gönderinin yanlış adrese teslim edilmesi gibi durumlar meydana gelebilir.

Çiçek Sepeti Kargo Takip Numarası Nereden Öğrenilir?

Çiçek Sepeti kargo takip numarasını öğrenmek için firmanın internet sitesine girilmelidir. Firmanın internet sitesinde üye girişi yapılarak takip numarası öğrenilebilir. Kargo firmalarına başvuru yapılarak takip numarası alınabilir.

Takip numarası sorgulama işlemlerinin kolayca yapılmasını sağlar. Firmaların internet sitesi üzerinden takip no ile sorgulama yapılır. Mobil uygulamadan yapılacak sorgulamalarda da bu numaraya ihtiyaç vardır.

Takip numarasının hatalı girilmesi halinde sorgulama yapmak mümkün değildir. Ancak Çiçek Sepeti internet sitesinden ya da mobil uygulamasından üye girişi yapılabilir. Bu sayede takip numarası olmadan sorgulama işlemi gerçekleştirilebilir.

ÇİÇEK SEPETİ GÖNDERİLERİ, KARGO FİRMASINDAN TAKİP EDİLİR Mİ?

Çiçek Sepeti gönderilerinin kargo firmasından takip edilmesi mümkündür. Bunun için Çiçek Sepeti sisteminden gönderimin hangi firma ile yapıldığına bakmak gerekir. Gönderi, kargo firmasına teslim edildikten sonra alıcıya mesaj gönderilir. Mesajda belirtilen takip linli ile gönderinin durumu izlenebilir.

Çiçek Sepeti ya da kargo firması tarafından belirtilen takip numarası ile sorgulama yapılabilir. Sorgulama için takip numarası, kargo firmasının sayfasından girilmelidir. Aras Kargo, Yurtiçi Kargo gibi farklı firmalarla gönderim yapılabilir.

Gönderi durumunu izlemek isteyenler, kargo firmalarına ait mobil uygulamaları da kullanabilir. Mobil uygulamalar sayesinde daha hızlı bir şekilde yapılabilir.

ÇİÇEK SEPETİ, HANGİ KARGO FİRMALARI İLE ÇALIŞIR?

Çiçek Sepeti’nin çalıştığı kargo firmaları arasında pek çok seçenek vardır. Çiçek Sepeti, birçok kargo firması ile çalışarak müşterilerine hizmet verir. Yurtiçi Kargo, MNG, Aras Kargo gibi firmalarla çalışan Çiçek Sepeti, teslimatlarını hızlı bir şekilde ulaştırır. Yurtiçi Kargo’dan sorgulama yapmak için yurticikargo.com adresine girilmelidir.

Yurtiçi Kargo internet sitesine girildikten sonra Çiçek Sepeti takip numarası belirtilen alana girilmelidir. Aras Kargo internet sitesinden de sorgulama yapılabilir. Bunun için araskargo.com.tr adresine girilir.

Gelen ekranda kargo takip numarası yazılarak sorgulama yapılabilir.

ÇİÇEK SEPETİ KARGOLARI KAÇ GÜNDE TESLİM EDER?

Çiçek Sepeti kargolarının teslim edileceği gün, adrese bağlı olarak değişir. Uzun mesafeler söz konusu olduğunda teslimat süresi uzayabilir. Çiçek Sepeti’nin aynı gün teslimat seçeneği de vardır.

Kargo firmalarının yoğunluk durumuna göre teslimat süreleri farklılaşır. Bayram, yılbaşı öncesi gibi zamanlarda teslimat süresi uzayabilir. Gönderilerin kaybolması ya da kargoda hasara uğraması gibi durumlar meydana gelebilir. Kargonun uzun süre ilgili şehre ulaşmaması gibi durumlarda kargo firması ile iletişime geçilmelidir.

Teslimat tarihini etkileyen değişkenlerden biri de ürün türüdür. Teslimat tarihi, stok durumuna göre değişebilir. Çiçek Sepeti, her ürün için aynı gün gönderim olanağı vermez. Bu nedenle acil gönderilmesi gereken ürünler için aynı gün teslim seçeneği olup olmadığına bakılmalıdır.Çiçek sepeti kargo takip ve sorgulama ile gönderinin kaç günde teslim edileceği anlaşılır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler