Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Randevu Sorgulama Nasıl Yapılır?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Randevu Sorgulama Nasıl Yapılır?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi randevu sorgulamak için hastanenin resmi web sayfasına girilerek istenilen sonuç görüntülenebilir. Ayrıca hastanenin hem web sitesinden hem de telefonundan randevu işlemleri kolaylıkla tamamlanabilir. İşte detaylar...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi randevu sorgulama işlemi, üniversitenin kendi internet sitesi üzerinden yapılır. Bunun için https://randevu.iuc.edu.tr adresine girmek gerekir. Bu adres üzerinden randevu sorgulama, randevu alma işlemi yapılabilir. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi randevu sorgulama sayesinde randevu saati ve tarihi öğrenilebilir.                           

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, İstanbul’un köklü sağlık kurumlarından biridir. Alanında duayen kabul edilen birçok hekim, Cerrahpaşa’da görev yapar. Bu nedenle pek çok kişi, Cerrahpaşa’da muayene olmak istemektedir. Hasta yoğunluğu oldukça fazla olan Cerrahpaşa’dan birkaç hafta öncesinden randevu almakta fayda vardır.

Randevu alma ve sorgulama işlemleri, online olarak yapılabilir. Bunun için Cerrahpaşa Tıp Fakültesi randevu sistemine girilmelidir. Buradan hekimlerin ve polikliniklerin müsait olduğu tarih ve saate randevu alınabilir.

Randevu almak isteyenlerin ilk olarak sisteme giriş yapması gerekir. Kimlik numarası, baba adı, doğum tarihi gibi bilgiler girilmelidir. Randevu alındıktan sonra gerekli durumlarda iptal edilmelidir. Randevunun iptal edilmesi, başka bir hastanın randevu alabilmesi açısından önemlidir.

CERRAHPAŞA RANDEVU SORGULAMA İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Cerrahpaşa randevu sorgulamak için randevu.iuc.edu.tr adresinden giriş yapılmalıdır. Bu kısımdan geçmiş randevular görüntülenebilir. Aynı zamanda yeni randevu alınabilir. Randevuların sorgulanması sayesinde tarih ve saat konusunda net bir bilgi edinilir.

Randevu sorgulama işlemi yapmak isteyenler, sistem tarafından talep edilen bilgileri eksiksiz girmelidir. Bilgilerde eksiklik olması halinde sorgulama yapılması mümkün olmaz. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden yalnızca kendi adınıza randevu alabilirsiniz.

Randevu kimin adına alınacaksa onun kimlik numarası ve bilgileri kullanılarak sisteme giriş yapılmalıdır. Giriş yapıldıktan sonra hekimin uygun gün ve saatleri arasından seçim yapılır. Randevuların internet üzerinden alınması, hastanede uzun sıraların oluşmasını engeller.

Randevu sistemi sayesinde vakit kaybetmeden ve sıra beklemeden muayene olunabilir. Böylece zaten hasta durumda olan kişiler için ekstra bir yorgunluk ortaya çıkmaz.

CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ RANDEVUSU İNTERNETTEN SORGULANIR MI?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi randevusu, internetten sorgulanabilir. Daha önce aldığınız randevuları kontrol ederek muayene olabilirsiniz. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin kendine özel bir randevu sistemi vardır.

https://randevu.iuc.edu.tr adresine girildikten sonra ekranda yer alan alanlar doldurulmalıdır. İlk olarak şu bilgilerin sisteme girilmesi gerekir:

  • Kimlik numarası
  • Telefon
  • Doğum tarihi
  • Baba adı

Yukarıda yer alan bilgiler sisteme girildikten sonra “Geçmiş Randevular” kısmından sorgulama yapılabilir.

Geçmiş randevular kısımdan Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden alınan randevular görüntülenir.

Kardiyoloji Enstitüsü kısmından mevcut randevu kayıtları görüntülenebilir.

Diş Hekimliği Fakültesi kısmından buradan alınan randevular görüntülenebilir.

Aynı anda farklı kurumlardan alınan randevuların tek bir 

yerden görüntülenmesi, hastalara zaman kazandırır. Böylece tüm tedavi süreçlerine hızlı bir şekilde başlanır.

CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDEN MOBİL RANDEVU SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mobil randevu alınamaz. Ancak internet üzerinden ya da telefonla randevu alınması mümkündür. Telefonla randevu almak için 0212 414 34 34 numarası aranmalıdır.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde pek çok poliklinik vardır. Çocuk hastalıkları, Nöroloji, KBB gibi farklı polikliniklerde tedavi olunabilir.

CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDEN NASIL RANDEVU ALINIR?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden randevu almak için kurumun randevu sayfasına giriş yapılmalıdır. Randevu alma işlemleri, telefon aracılığıyla yapılabilir. İnternet üzerinden ya da telefonla yapılan işlemler sayesinde istenilen gün ve saatte muayene olunabilir.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden poliklinik randevusu alınabileceği gibi öğretim üyesi randevusu da alınabilir. Randevu almak isteyenlerin gerekli bilgileri sisteme girerek başvuru yapması şarttır.

Randevu alanların sonradan randevuya gitmesine engel bir durum ortaya çıkabilir. Bu gibi durumlarda randevu, internet sitesi üzerinden iptal edilebilir. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde birçok öğretim üyesi ve hekim görev yapar.

Hekimlerin uzmanlık alanları incelenerek hangi doktordan randevu alınacağına karar verilmelidir. Doğrudan poliklinik randevusu alınması da söz konusudur. Poliklinik randevusunu hangi hekimin yapacağı belli değildir.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden randevu almak isteyenler, hekimlerin uzmanlık alanlarını inceleyerek karar verebilir. Özellikle farklı doktorlara gitmesine rağmen hastalığına çözüm bulamayanlar, hekim seçimini dikkatli yapmalıdır.

CERRAHPAŞA ONLİNE RANDEVU NASIL ALINIR?

Cerrahpaşa online randevu almak için https://randevu.iuc.edu.tr adresine girilmelidir. Bu adrese girildikten sonra ilk olarak kimlik numarası girilmelidir. Kimin adına randevu alınacaksa onun kimlik numarası girilmelidir.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi randevu sorgulama için kimlik numarasından sonra cep telefonu bilgisi girilmelidir. Cep telefonu üzerinden hasta ile iletişim sağlanır. Bu nedenle aktif olarak kullanılan cep telefonu numarası girilmelidir.

Sistem tarafından istenilen bilgilerden biri baba adıdır. Baba adı, belirtilen alana yazılmalıdır.

Doğum tarihi bilgisi; gün, ay ve yıl şeklinde yazılmalıdır.

“Ben robot değilim” yazan alan işaretlendikten sonra “Giriş” yazan kısma tıklanır.

Sisteme giriş yapıldıktan sonra “Randevu” yazan alana tıklanmalıdır.

Bu aşamada hastane seçiminin yapılması gerekir. Cerrahpaşa Tıp Fakültesine bağlı farklı birimler vardır. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Kardiyoloji Enstitüsü, Diş Hekimliği Fakültesi seçeneklerinden uygun olan tercih edilmelidir.

Hastane seçimi yapıldıktan sonra poliklinik randevusu alınabilir. Aynı zamanda öğretim üyesi randevusu da alınabilir. Muayene randevusunun yanı sıra Covid-19 tarama muayenesi için de randevu alınabilir. Yurt dışına çıkış öncesinde randevu alınarak tarama yapılabilir.

Açılan listede fakültede bulunan poliklinikler yer alır. Hangi poliklinikte muayene olmak istiyorsanız onu tercih etmelisiniz. Poliklinik seçimi yapıldıktan sonra kaç numaralı polikliniğin seçileceği belirlenir.

Poliklinik seçimi yapıldıktan sonra tarih ve saat için karar verilmelidir. “Dolu” olarak belirtilen alanlardan randevu alınmaz. Bu nedenle ekranda görünen saatlerden uygun olan tercih edilmelidir.

Saat ve tarih seçimi yapıldıktan sonra randevu onaylanmalıdır. “Onayla” yazan kısma tıklanarak randevuya onay verilir.

İstenilen günde boş randevu saati olmaması halinde farklı bir güne randevu alınabilir. Randevu tarih ve saati belirlenirken ulaşım, müsaitlik durumu gibi detaylar göz önünde bulundurulmalıdır.

MHRS’DEN CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ RANDEVUSU ALINIR MI?

MHRS’den Cerrahpaşa Tıp Fakültesi randevusu alınması mümkün değildir. MHRS’den üniversite hastaneleri için randevu alınamaz. Bu nedenle randevu işleminin Cerrahpaşa’nın kendi sistemi üzerinden yapılması gerekir. Randevunun yanı sıra kan tahlili ve diğer laboratuvar sonuçları da internetten görülebilir.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, deneyimli kadrosu sayesinde birçok hasta tarafından tercih edilir. Düzenli tedavi olması gereken ya da ilk defa muayene olacak kişiler, Cerrahpaşa’yı tercih eder. MHRS’ye girerek İstanbul’da yer alan farklı hastanelerden randevu alınabilir.

MHRS üzerinden randevu almak için mhrs.gov.tr adresine girilmelidir. Bu adres üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yapılmalıdır. Hastalığın durumuna ve daha önce muayene olunan hekimlerin yönlendirmelerine göre hastane seçimi yapılabilir.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve diğer hastanelerden online olarak randevu alınması, işleri daha kolay hale getirir. MHRS sistemine ait mobil uygulama da vardır.

CERRAHPAŞA ONLİNE RANDEVU NASIL İPTAL EDİLİR?

Cerrahpaşa online randevu iptali yapmak için randevu.iuc.edu.tr adresine girilmelidir. Buradan güncel randevular görüntülenerek iptal işlemi yapılabilir. Randevunun iptal edilmesi sayesinde başka bir kişinin randevu alması mümkün olur.

Cerrahpaşa online randevu iptali ile başka bir tarih ve saatte randevu alınabilir. Böylece makul bir tarih ve saat belirlenerek tedavi işlemleri halledilir. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi randevu sorgulama, randevu için düşünülen tarihten en geç birkaç gün önce yapılmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler