Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Personel Alımı Yapacak

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Personel Alımı Yapacak

Burdur'daki Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), 7 Haziran 2023 tarihine kadar 3 sözleşmeli personel alımı yapacak. 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, yazılı ve sözlü sınav yapılmadan 3 pozisyon için alımlar gerçekleştirilecektir.

Burdur'daki Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), 7 Haziran 2023 tarihine kadar 3 sözleşmeli personel alımı yapacak. 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, yazılı ve sözlü sınav yapılmadan 3 pozisyon için alımlar gerçekleştirilecektir. Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslara göre, 657 sayılı Kanun'un 4. maddesinin (B) fıkrasına uygun olarak istihdam edilecek adaylar, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen kriterlere uygun olmalıdır.

MAKÜ Personel Alımı İçin İstenilen Genel Şartlar

Adaylar, Türk vatandaşı olmalı, kamu haklarından mahrum olmamalı ve suç kaydı bulunmamalıdır. Görevlerini yerine getirmelerini engelleyecek herhangi bir vücut veya akıl hastalığına sahip olmamaları gerekmektedir. Erkek adaylar askerlik hizmetini tamamlamış veya tecilli olmalıdır. Lisans mezunları için KPSS P3, ortaöğretim mezunları için ise KPSS P94 puanı esas alınacak ve emeklilik veya yaşlılık aylığı alan adaylar başvuruda bulunamayacak. Güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmalı ve tercih edilecek pozisyona uygun niteliklere sahip olmalıdır. Bu kriterler dışında, Devlet Memurları Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri geçerlidir. Atanacak adaylar, üniversitenin merkez kampüsü veya bağlı ilçe kampüslerinde görevlendirilecektir.

MAKÜ Personel Alımı İçin İstenilen Özel Şartlar

Adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almadıklarını belgelemeleri gerekmektedir. İlan edilen unvanlar için mezun oldukları okul itibariyle öğrenim şartını yerine getirmeli, ilgili sertifikalara sahip olmalı ve belirtilen diğer şartları sağlamalıdır. 2022 KPSS (B) grubu sınavından belirtilen puan türleriyle ilgili unvanlar için asgari puanı almış olmaları gerekmektedir.

Başvurular Nereye ve Nasıl Yapılacak?

Başvurular, www.mehmetakif.edu.tr internet sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması, fotoğrafın yapıştırılması ve imzalanmasıyla birlikte belirtilen belgelerle birlikte yapılmalıdır. Başvuru süresi 23 Mayıs 2023 ile 7 Haziran 2023 tarihleri arasındadır. Başvurular, posta yoluyla gönderilerek veya elden teslim edilerek Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğü/Personel Daire Başkanlığı adresine yapılmalıdır. Başvuruların süreler içinde yapılmaması, ilan şartlarına uymayan başvurular, postadaki gecikmeler veya eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler