Bayram Öncesinde Nakit İhtiyacı Olanlara Devlet Bankaları Destek Veriyor

Bayram Öncesinde Nakit İhtiyacı Olanlara Devlet Bankaları Destek Veriyor

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı giderek artmakta ve bankaların kredi politikalarındaki değişiklikler nedeniyle kredi kullanmak zorlaşmaktadır.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı giderek artmakta ve bankaların kredi politikalarındaki değişiklikler nedeniyle kredi kullanmak zorlaşmaktadır. İhtiyaç kredisi desteği sunan düşük faizli bankalar hakkında sonunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile hayata geçirilen bu program kapsamında kimlik numaranızın son rakamına göre ödeme yapılacak. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızın sın hanesi önemli diyebiliriz. Bu krediye başvurmak için Türk vatandaşı olmak gerekiyor. Gerekli tüm açıklamalar direkt olarak Cumhurbaşkanı tarafından kamuya duyuruldu. Bayram öncesinde kredi için başvuru yapabilirsiniz.

VAKIF BANK ZİRAAT BANKASI VE HALK BANKASI DÜŞÜK FAİZLE 36 AYA VARAN VADE İLE KREDİ SUNUYOR

Devlet Bankaları tarafından İhtiyaç kredisi olarak belirlenmiş olan bu kredi özellikle de en düşük faizle bankalar tarafından verilecek. Halkın daha rahat bayram geçirmesi hedeflenirken bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ziraat Bankası Vakıf Bank ve Halkbank bayram öncesi ihtiyaç kredisi arayan vatandaşların yardımına koşuyor.

Kamu bankaları düşük faiz oranlarıyla bayram kredisi fırsatlarını duyurdu. Nakit sıkıntısı çeken veya bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar gönül rahatlığıyla kamu bankalarının kapısını çalabilir. Ziraat Bankası Vakıf Bank ve Halk Bankası bu anlamda kredi sunuyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN 15 HAZİRAN

15 Haziran'a kadar başvuruların alınacağını belirtildi. 3 devlet bankası, 70.000 TL'ye kadar olan kredileri 36 ay vadeli olarak sunuyor. Kredi almak için 18 yaşından büyük olmanız kredi notunuzun 1200 puan ve üzeri olması ve düzenli bir gelire sahip olmanız gibi bazı şartlar aranmaktadır.

Ziraat Bankası Vakıf Bank ve Halkbank kredi başvurusu için uygun şartları taşıyan kişilerin başvurularını banka şubelerinden veya online bankacılık üzerinden yapabileceğini duyurdu. Daha fazla bilgi için, Ziraat Bankası Vakıf Bank ve Halkbank'ın resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Bu kampanyaların son başvuru tarihi olarak 15 Haziran belirlenmiştir. Kurban Bayramı öncesinde finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu benzersiz fırsatı kaçırmayın. Devlet bankalarının düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasıyla, bayramınızı daha huzurlu bir şekilde geçirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler