Sıcak Haber!!! Yurdun dört bir tarafı sallanıyor: Depremin Adresi Bu Sefer İzmir…

Sıcak Haber!!! Yurdun dört bir tarafı sallanıyor: Depremin Adresi Bu Sefer İzmir…

Türkiye, depremlerle sallanmaya devam ediyor. Son aylarda sık sık sarsıntılar yaşanıyor. Depremin adresi bu sefer İzmir oldu. Halkı korkutan depremin detayları paylaşıldı. İşte son gelişmeler…

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı sabah saatlerinde gerçekleşen depremi paylaştı. AFAD deprem merkezi tarafından paylaşılan verilere göre, Ege Denizi açıklarında deprem meydana geldi.

MERKEZ ÜSSÜ KUŞADASI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, sabah saatlerinde 08.19 sularında deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem 5.1 büyüklüğünde olurken büyük paniğe neden oldu.

ekran-resmi-2024-01-27-09-24-14.png

Depremin merkez üssü Ege Denizi’nin Kuşadası Körfezi olarak tespit edildi. Sarsıntı, yerin 8,51 kilometre derinliğinde yaşandı.

2020 DEPREMİNİN ARTÇISI MI?

Depremin ardından uzman isim Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN TÜRK’e açıklamalarda bulundu. Canlı yayında uyaran Ersoy şunları söyledi;

“Oldukça hissedilebilir bir deprem. Büyük ihtimalle bu önemli bir deprem olmayabilir. Kuşadası Körfezi'nde önemli bir enerji boşalmıştı 2020'de, belki bu deprem onun artçısı bile olabilir. Eğer kara üzerinde olsaydı, belki farklı bir yorum olabilirdi. Büyük ihtimalle 2020 depremlerinin artçısı olabilir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler