İstanbul Üniversitesi'nde, Serbest Bırakılan Ziyaretçi Girişleri Kısıtlandı

İstanbul Üniversitesi'nde, Serbest Bırakılan Ziyaretçi Girişleri Kısıtlandı

İstanbul Üniversitesi, ziyaretlerin sadece belirli saatlerde ve randevuyla yapılacağını duyurdu, bazı alanlara giriş kısıtlandı.

İstanbul Üniversitesi, dün ziyaretlere açılmasının ardından bugün alınan kararla ziyaretçi girişlerini kısıtladı. Bazı vatandaşların üniversiteye alınmadığı görüldü. İşte detaylar...

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'NDEN KISITLAMAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

İstanbul Üniversitesi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ziyaretlerin sadece belirli saatlerde ve önceden randevu alınarak yapılabileceğini duyurdu. Ayrıca, bazı alanlara girişin yasaklandığını ve güvenlik kontrollerinin yapılacağını bildirdi.

İstanbul Üniversitesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama niteliğindeki paylaşımda, kısıtlama kararıyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi; 

"Üniversitemize ziyaretler hafta içi 13:00- 16:00 saatleri arasında tarihi ve kültürel niteliklerinden dolayı Beyazıt Yerleşkesi bahçesini kapsayacak şekilde gerçekleşecektir. Ziyaret için İstanbul Üniversitesi web sitesi (http://istanbul.edu.tr) üzerinden randevu alınmalıdır. Ziyaretçilerimiz araç ile giriş yapamayacaklardır. Ziyaretlerde Rektörlük binası idari büroları ile eğitim-öğretim görülen binalar, salonlar, etüt sınıfları-okuma salonları ve amfilere giriş yapılamayacaktır.

Resmî tatiller (dini ve milli bayramlar, özel günler vb.), sınav günleri ve Üniversitemiz yönetimi tarafından belirlenen zamanlarda kampüsümüz ziyarete kapalı olacaktır. Beyazıt Kampüsü'ndeki tarihi ve kültürel atmosferi deneyimlemek isteyen misafirler, güvenlik görevlilerimiz tarafından yapılacak kontrollere tabi tutulduktan sonra giriş esnasında alacakları ziyaretçi kartları ile yerleşkemize giriş yapabileceklerdir. Üniversite yönetimimiz gerekli görülen durumlarda ek güvenlik tedbirleri uygulama hakkına sahiptir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler