Feyza Altun, Gazeteci Emre Erciş'in Takı ve Gelir İddialarına Yanıt Verdi!

Feyza Altun, Gazeteci Emre Erciş'in Takı ve Gelir İddialarına Yanıt Verdi!

Sosyal medyanın fenomen avukatı Feyza Altun, bu kez kazancı ve takılarıyla gündemde. Gazeteci Emre Erciş'in elmas alyans ve 4 milyon TL'lik bilezik iddialarına Altun'dan sert yanıt geldi.

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve çıkışlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü avukat Feyza Altun, bu kez kazancı ve takılarıyla gündeme oturdu. Gazeteci Emre Erciş'in ortaya attığı elmas alyans ve 4 milyon TL'lik bilezik iddiaları ve 2023 yılındaki matrah bildirimlerine Altun'dan gelen yanıtlar dikkat çekti. İşte detaylar...

emre-ercis.jpg

ELMAS ALYANS VE 4 MİLYON TL'LİK BİLEZİK İDDİLARINA YANIT GELDİ

Gazeteci Emre Erciş'in Altun'a yönelik iddiaları, özellikle takılara odaklandı. Altun'un elmas alyans ve 4 milyon TL'lik bilezikleri nasıl ve nereden aldığı sorusuyla başlayan iddialara, avukatın sert yanıtları damga vurdu.

feyza-altun.jpg

Erciş'in "NASIL VE NEREDEN ALDIN?" sorusu, özellikle Feyza Altun'un takılarına dair merak uyandırdı. Feyza Altun, bu iddialara kayıtsız kalmayarak "Bu bileklik imitasyon değil, başka bir tasarım." dedi ve kendisine yöneltilen marka ithamlarını reddetti. Gazeteci Erciş'in bahsettiği markadan hiç alışveriş yapmadığını da belirten Altun, iddialara karşı çıkarak açıklamalarını sürdürdü.

matrah.jpg

MATRAH BİLDİRİMLERİ VE GELİR SORULARINA CEVAP

Erciş, Altun'un 2023 yılı içerisindeki matrah bildirimlerini paylaşarak mali durumuyla ilgili sorular sormaya devam etti. Altun, gelirlerini ve kaynaklarını açıklayarak diğer iddialara detaylı açıklamayı kanıtlarıyla birlikte davada vereceğini belirtti.

seda.jpg

SEDA SAYAN, FEYZA ALTUN'UN BİLEKLİKLERİNE BAYILDI

Bu iddiaların sosyal medyayı sallamasının ardından dikkat çeken bir yorum da Seda Sayan'dan geldi. Takılara düşkünlüğüyle bilinen Sayan, Altun'un ışıltılı bileklerini övgüyle değerlendirdi.

rolex.jpg

KARŞILIKLI İDDİA-CEVAP DİYALOĞU MAHKEMEYLE SONUÇLANABİLİR

Feyza Altun'un sosyal medya fenomenleri ve yaşam koçları hakkındaki paylaşımlarının yanı sıra, şimdi de kendi kazancı ve takılarıyla gündemde olması, geniş bir kesimin ilgisini çekti. Olayın detayları ve yaşanan gelişmeler, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Gazeteci Emre Erciş, Feyza Altun'un eşine ait şirketle ilgili iddialarda da bulunurken, Feyza Altun ise hukuka aykırı olarak kişisel verilerine ulaştığını ve bu bilgileri yaydığını iddia ettiği Emre Erciş hakkında dava açacağını ve tüm iddiaları mahkeme huzurunda çürüteceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler