Denizbank, Seçil Erzan ve Semih Kaya Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Denizbank, Seçil Erzan ve Semih Kaya Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Denizbank, Seçil Erzan ve Semih Kaya hakkında sahte olduğunu iddia ettiği bir mail nedeniyle suç duyurusunda bulundu; banka, finansal dolandırıcılık iddiasına karşı hukuki mücadelesini sürdürüyor.

Denizbank, şube müdürü Seçil Erzan ve eski futbolcu Semih Kaya hakkında 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Bankanın iddiasına göre, Erzan ve Kaya'nın mahkemede delil olarak sunduğu mail sahte. Bu gelişme, dün gerçekleşen duruşmada ortaya çıktı. İşte detaylar...

DENİZBANK, SEÇİL ERZAN VE SEMİH KAYA ÜZERİNDEN HUKUKİ SÜRECİ SÜRDÜRÜYOR

Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, dün mahkemede 3. kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede tanık olarak ifade veren eski futbolcu Semih Kaya, kendisine bankanın üst düzey yöneticilerinden Mehmet Aydoğdu tarafından atılan maili mahkemeye delil olarak sundu. Ancak Denizbank, söz konusu mailin sahte olduğunu ileri sürdü.

"SEMİH KAYA'NIN DELİL OLARAK SUNDUĞU MAİL SAHTE"

Mahkemede ifade veren Semih Kaya, parasını alamadığı bir dönemde Seçil Erzan'ın kendisine gönderilen maili gösterdi. Mailde, Mehmet Aydoğdu'nun fon ile ilgili detayları paylaştığı belirtiliyordu. Ancak Denizbank, mailin üzerinde yapılan tahrifatı ortaya koyarak, Semih Kaya'nın sunduğu mail örneğinin gerçek döküman olmadığını savundu.

DENİZBANK, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Mahkemenin kararı henüz ulaşmadan, Semih Kaya ve Seçil Erzan hakkında Denizbank suç duyurusunda bulundu. Savcılığa sunulan dilekçede, mailin varlığına dair somut bir delil bulunmadığı, Seçil Erzan'ın mail kayıtlarında Semih Kaya ile ilgili bir mailin olmadığı belirtilerek, Semih Kaya'nın mahkemeye sunduğu mail örneğinin tahrif edilmiş/türetilmiş olduğu ifade edildi.

"DENİZBANK GİTTİKÇE DOSYAYA DAHA FAZLA GİRİYOR"

Bu gelişmelerin ardından gazeteci Fırat Fıstık, sosyal medya hesabından ilgili belgeyi paylaşarak, "Banka gittikçe dosyaya daha fazla giriyor" ifadelerini kullandı. Denizbank'ın süreci sıkı bir şekilde takip ettiği ve suç iddialarına karşı hukuki mücadeleyi sürdürdüğü belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler