Antalya Toki İlk Evim Kurası Başladı! Sonuçları Hemen Öğrenin

Antalya Toki İlk Evim Kurası Başladı! Sonuçları Hemen Öğrenin

Antalya TOKİ ilk evim kura kayıt olan kişiler için başlayacak olan kuralarla kimlerin bu TOKİ evlerine hak kazanacağı belli olacak.

Antalya TOKİ ilk evim kura kayıt olan kişiler için başlayacak olan kuralarla kimlerin bu TOKİ evlerine hak kazanacağı belli olacak. TOKİ müstakil ev ve müşterek arsa kuraları canlı yayında noter huzurunda devam ediyor. Bu tarif huzurunda net bir şekilde açıklanacak olan TOKİ ilk evim kuralları ile birlikte arsa ya da ev sahibi olacak olan kişilerin durumları belli olacak. Bugüne kadar müşterek arsa verilecek olan TOKİ kurasında ilk evimde pek çok kişi sonuçları heyecanla bekliyor. On bin arsa verilecek olan bu süreçle birlikte yazılan pek çok kişi şartları sağladığı sürece kura karşılığında hak kazanabilecek.

Müstakil arsalar, yüz ölçümünde 150 metreye kadar ev yapılabilecek alanları ifade ediyor. Müşterek arsalar ise toplu konut yapılmaya uygun olan arsaları ifade ediyor.

TOKİ Kura Sonuçları Nasıl Öğrenilir

28 Mart itibariyle sonuçların açıklanması ile beraber sonuçları öğrenmek isteyen kişileri TOKİ kura sonuçları olarak e-devlet’e giriş yaparak öğrenebilir. E-devlet üzerinden sorgulama yaparak kolay bir şekilde TOKİ kura sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

Bir süre önce TOKİ için pek çok kişi kayıt olmuştu. Bu kayıt doğrultusunda özellikle sonuçları ne zaman açıklanacağı merak konusu olmuştu. 28 Mart tarihinde ise canlı yayınla beraber noter huzurunda açıklanan sonuçlarla e-devlet üzerinden isimler tamamen belli oldu. E-devlet’te isim soyisim ve gerekli bilgilerle beraber TOKİ kura sonuçları yazarak kolaylıkla öğrenmek mümkündür. İlk evim TOKİ kuraları ile beraber ve müşterek ve müstakil arsa sonuçları netleşti.

E Devlette Ne Zaman TOKİ Sonuçları Öğrenilir

Antalya ilk evim TOKİ kuraları 28 Mart itibariyle açıklanmasıyla ortalama 24 saat içerisinde e-devlet’e sonuçları ile birlikte yüklenecek. E-devlet’te ekranda sorgulanarak öğrenilebilen bu sonuçlar bugün itibarıyla öğrenilebilir. TOKİ ye hak kazanan kişilerin e-devlet ekranında görüntüleyerek olumlu sonuçları öğrendikten sonra bu arsalara ya da evlere sahip olabilir. Antalya ilk evim TOKİ kuraları bugün itibarıyla e-devlet'ten  sorgulanarak öğrenilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler