Zengin Baba Yoksul Baba Kitabının Yazarı Kiyosaki, Bitcoin Almayı Tavsiye Ediyor

Zengin Baba Yoksul Baba Kitabının Yazarı Kiyosaki, Bitcoin Almayı Tavsiye Ediyor

Zengin Baba Yoksul Baba yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin alımı için yeniden ortaya çıktı. Genellikle altın, gümüş ve Bitcoin hakkında konuşan ünlü yazar, alım çin yatırımıcılara seslenmeyi ihmal etmiyor.

Ünlü yazar Kiyosaki, Çin’in başının belada olduğunu söylüyor. Bunun hisse senedi ve tahvil satın alma zamanı olmadığını belirtti. Yatırımcılara karşılayabilecekleri kadar çok bitcoin satın almalarını tavsiye etti. “Gerçek altın, gerçek gümüş ve karşılayabileceğiniz kadar Bitcoin satın alma zamanı geliyor” şeklinde mesajını paylaştı.

"ALABİLDİĞİNİZ KADAR ÇOK BİTCOİN SATIN ALIN"

Rich Dad Poor Dad, Kiyosaki ve Sharon Lechter tarafından birlikte yazılan 1997 tarihli bir kitaptır. Altı yılı aşkın bir süredir New York Times En Çok Satanlar Listesinde yer alıyor. Kitabın 32 milyondan fazla kopyası 109'dan fazla ülkede 51'den fazla dilde satıldı.

btccc.jpg

Rich Dad Poor Dad’in (Zengin Baba Yoksul Baba) yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları karşılayabilecekleri kadar çok Bitcoin almaya çağırdı. Kiyosaki, hafta içi sosyal medya platformunda önemli çağrıda bulundu.

Çinli yetkililerin çeşitli önlemlerle ülkenin borsasını desteklemeye çalıştığına dair haberlerin ardından Çin'in başının belada olduğunu yazdı. Ünlü yazara göre, asıl sorun, küresel olarak tüketicilerin satın almayı bırakmasıdır.

Bunun hisse senedi ve tahvil satın alma zamanı olmadığını vurgulayan Kiyosaki, yatırımcıların altın, gümüş ve karşılayabilecekleri kadar Bitcoin satın alma zamanının geldiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler